Téli túrázás sínadrágban?
Hát sz@r. Nem tudsz benne rendesen, szabadon mozogni, ráadásul rád fog melegedni, izzadni fogsz benne, mint a ló.
Vegyél fel egy akármilyen tréningnadrágot, alá meg egy aláöltözetet: harisnya, futónadrág, edzőgatya, jégeralsó... még mindig sokkal jobb lesz, mint a sínadrág, mert az nem túrázásra való...
Szia!
Nem mindegy hova mentek, milyen időben. Amúgy én egy Karrimor túranadrágban (kb 40 Euro volt) szoktam menni, Ausztriában 2000 körüli hegyekre. Sínadrág az tényleg nagyon meleg lenne. Nekem a Karrimor nadrág még hófúvásban is elég szokott lenni, bár fázósabbakon egy jégeralsó még elférhet. De ha +5 fok van és szél sincs, akkor egy sima túranadrág tuti elég. Ha nagy hó lesz, akkor egy kamázsli mindenképpen ajánlott, hogy a cipőd ne menjen teli hóval. Hegyre vagy sík terepre mentek?
Köszönöm a válaszokat!
Schneeberg a cél, Március közepén.
Esetleg egy ilyet kérj kölcsön valakitől, illetve egy összecsukható túrabot is jól tud jönni lefele, bár márciusban ezek nélkül is el lehet boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!