Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hanwag márkájú magashegyi...

Hanwag márkájú magashegyi bakancs itthonra?

Figyelt kérdés

Használtam vettem egy kb. ilyen bakancsot:

[link]

Hazai mátrai túrához kerestem használtan bakancsot, csak ezt találtam, viszont ez kifejezetten magashegyre van.

Probléma ez, ha én nem magashegyekben használom, hanem csak itthon?

Előre is köszönöm!

2017. jan. 24. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem kifejezetten csak magashegyi bakancs ami magashegyi, egy sima túrára is jó. Viszont ez elég vastag, kemény, téli túrákon kívül ne használd.
2017. jan. 24. 17:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt direkt most télire vettem, nyárra van sima túracipőm, de az meg túl kevés lenne egy téli mátrai túrára gondolom, még vastag termozoknival is.
2017. jan. 24. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, plusz sokszor beáznak ilyen hóba, hiába vízálló többségük.
2017. jan. 24. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó téli túrákra bárhova, ahol egyenetlen a terep. A merev talp miatt is csak akkor van probléma, ha sima úton mész (aszfaltozott, betonozott), mert akkor keményen feltöri a lábad. Másképp minden rendben vele :)
2017. jan. 25. 07:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jó.
2017. jan. 25. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem latom, melyiket valasztottad, peldaul az Omega Gtx nem jo valasztas, mert nem tudnad kihasznalni, meg indokolatlanul nehez, nincs szukseged annyira merev talpra, iszonyuan faraszt.
2017. febr. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!