Hogyan kezdjek el korcsolyázni?
Az a helyzet, hogy nemrég ment valamilyen korcsolya verseny, ami nagyon megtetszett nekem és el szeretnék kezdeni korcsolyázni, vagyis inkább jégtáncolni. A kérdés csak az hogy hogyan?
Akiknek mondtam, azok azt mondták, hogy jó alkatom van hozzá, és könnyű is vagyok tehát a fiú fel is tud emelni:D A baj csak az, hogy nem vagyok elég hajlékony, egyik spárgám sincs lent, ami azért ehhez a sporthoz szerintem elvárás. A másik probléma az, hogy már vagy ezer éve nem koriztam és nem tudom hogy még egyáltalán tudok-e
Akik esetleg hasonló helyzetben voltak, mint én azok tudnának mondani valamit, hogy hol érdemes elkezdenem, és hol találok valakit aki segít nekem Budapesten?
Hány éves vagy?
Ha 16 fölött (mert ugye alatta ide nem regisztrálhatsz), akkor a jégtáncról már erősen lekéstél...
Kb. oviban kezdik, de legkésőbb 6-7 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!