Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan kezdjek el korcsolyázni?

Hogyan kezdjek el korcsolyázni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nemrég ment valamilyen korcsolya verseny, ami nagyon megtetszett nekem és el szeretnék kezdeni korcsolyázni, vagyis inkább jégtáncolni. A kérdés csak az hogy hogyan?

Akiknek mondtam, azok azt mondták, hogy jó alkatom van hozzá, és könnyű is vagyok tehát a fiú fel is tud emelni:D A baj csak az, hogy nem vagyok elég hajlékony, egyik spárgám sincs lent, ami azért ehhez a sporthoz szerintem elvárás. A másik probléma az, hogy már vagy ezer éve nem koriztam és nem tudom hogy még egyáltalán tudok-e

Akik esetleg hasonló helyzetben voltak, mint én azok tudnának mondani valamit, hogy hol érdemes elkezdenem, és hol találok valakit aki segít nekem Budapesten?

2022. jan. 19. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Hány éves vagy?

Ha 16 fölött (mert ugye alatta ide nem regisztrálhatsz), akkor a jégtáncról már erősen lekéstél...

Kb. oviban kezdik, de legkésőbb 6-7 évesen.

2022. jan. 19. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Hobbi szinten simán, de párt találni nehéz lesz. Ha jól tudom a Hoffmann akadémián van hobbi oktatás is.
2022. jan. 19. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!