Síelők! Melyik felvonókat használjátok többet (olyan pályán, ahol mindegyik adott)?
Figyelt kérdés
Indokokat is írhattok! :)2021. febr. 6. 00:29
A kérdező szavazást indított:
Székes és kabinos felvonó
Csákányos és korongos felvonó
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Székes és kabinos felvonóból általában több van és magasabbra visz, meg persze kényelmesebb, szóval ezt használtam többet. Viszont imádok csákányoson utazni, nem tudom, miért, szóval igyekszem azzal is sokat menni.
2/5 anonim válasza:
A csákányost nem szeretem mert egy csomót áll.. mivel kiesnek belőle vagy nem bírnak rendesen ki/be szállni. És általában rövidebb szakaszokat ível át és kiváltható egy hosszabb ülős felvonóval. A korongos hasonlóképp.
3/5 anonim válasza:
Ülős, buborékost! :-) EGynémely helyen van már fűtött is. :)
Meg persze a kabinost, ahol van.
A csákányosnál jobban szeretem a tányérost. Mert ott egyedül vagyok, nem függök egy másik ismeretlentől, aki esetleg bénázik - és emiatt mindketten kiesünk.
4/5 anonim válasza:
Ezt nem értem, nem úgy van, hogy könnyebb pályákra tárcsás/korongos felvonó visz, míg a profibb pályákra rendes üléses felvonó? Nem láttam még olyat ahol minden pályánál mind adott lett volna. Egyébként én a tárcsás felvonókat imádom valamiért, a székesben majd összesz@rtam magam a magasság miatt, meg hogy le ne essen a sílécem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!