Az Eurosport miért erőlteti Lanti kommentációját a férfi biathlon közvetítéseknél, mikor tegnap is rettenetet hibázott?
láttátok tegnap a férfi váltót?
a 8., utolsó lövészet után, fél perccel a célba érés előtt, még azt, hitte, hogy jön egy kilencedik lövészet, aztán leeset a tantusz neki, mikor meglátta a célvonalat, annyira kínos volt...
ehhez képest a Vörös Csaba a női versenyeket kommentálja csak, ő kb álmából felkeltve is jobban leközvetítené az egészet, Hajdú B is tud hibázni, de még ő is jobb lenne
nemtudom Én Bírom lantit:kerékpárban hatalmas dumái vannak-és nascar/autósportot vezet onnan "jött át"bringára-nagy arc lehet
mindenki tud hibázni:először azt gondoltam a sipi és Knézy Jenőt nem lehet pótolni(nem is nagyon)de Lanti a kerékpárt kifejezetten megízesiti...
Amúgy a Téli sportokat(egy nő szokta azthiszem Mariann?!?)szokta vezetni/kommentálni
Horvath Mariann alpesi sit kozvetit csak, abbol is a noi szakagat.
Neha fogalmatlan a Lantos, de Hajdu B is. De azert szerintem elviselhető.
De nyilvan Vörös Csaba alegkompetensebb kozuluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!