Szeretnék elkezdeni Snowboard-ozni. Mik a tanacsok? Tobbi lent
Udv!
Mindig is nagyon tetszett ez a sport csak sajnos eddig nem nagyon volt lehetosegem elkezdeni. Eddig :D Sajnos eddig meg csak nem is sieltem, tudom tudom mindenhol olvasom, hogy eloszor azzal kene kezdeni de remeltem, hogy ezt atugorhatom :D Ezzel kapcsolatban is szivesen varom a tanacsokat. Viszont mar nagyon kicsi korom ota Downhill-ezek, ugyhogy ez a hegyrol leszaguldas mar reg ota bennem van. Ahogy minden extrem sport. Megmondom oszinten ugy erzem, hogy menne nekem, persze sok hyakorlas utan :D De sajnos snowboarddal még nem volt dolgom. Ugyhogy mindenrol amirol fontos tudni vagy amirol nem amnyira arrol is varom nagy szeretettel a tanacsokat, tippeket. Deszka vasarlasa ugyeb, milyen marka esetleg valami kedvenc oldal. Kabatokrol nadragokrol ami fontosabb sisakokrol szinten, marka ilyesmi koszonom. :) Esetleg azt is, hogy Budapesttol hol talalhatok a legjobb hegyek? Autoval tudok menni ugyhogy az nem gond :). Ez meg azert lenne fontos, mert a sporttal egyutt, ugyanugy ahogy a kerekparozassal is a kormyezet, a taj is nagyon fontos nekem :) maga az egensz feeling ha ertitek :D
Ugyhogy elore is nagyon szepen koszonom a tanacsokat, tippeket :).
Koszonettel: Erik am 21 ha ez fontos, hogy nem vagyok annyira fiatal :)
Tanulj meg esni
És parnáz ki a feneked meg a térded 3 rereg polipoammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!