Szereted a focit? (:
Figyelt kérdés
Légyszi kort és nemet is írjál!2010. júl. 10. 22:08
11/18 anonim válasza:
22/l Nagyon szeretem a focit! Általánosban fociztam is a csapattal és középsuliban is, de sajnos ott abba kellett hagynom, mert az oszim azt mondta v a tanulás v a sport mert a kettő nem fér meg együtt! A tanulást választottam! De én se csak a vb és eb-et nézem, a német és angol bajnokságot is figyelemmel követtem és nagyon szeretem!
12/18 anonim válasza:
nem szeretem biza, unalmas.
27f
13/18 anonim válasza:
Nem szeretem.
Nem is néztem soha :D
L/15
14/18 anonim válasza:
igen imádom...nekem is a 2008-as Eb óta tart,itthon azt mondják ez csak átmeneti,mert úgyis megunom, pedig nem lehet megunni,jó érzés nézni mikor nyernek v gólt rúgnak és örvendenek neki,leírhatatlan érzés...a kedvencem a Barca imádom ahogy játsznak
21/L
15/18 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem..tehát nem vagyok rossz ember :-)
18/L
16/18 Alexosz válasza:
a taktika is fontos próbálj az ellenfél fejével gondolkodni
mélyen ismerd meg ha lehet
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!