Szereted a focit? (:
eddig nem igazán szerettem, de most ahogy néztem a VB-t, megkedveltem :)
13/L
A fociról nem tudok semmit. Csak annyit, hogy kézzel nem szabad beleírni és két csapat van. :D
Ezért, ha mondják, menjek focizni, csak kapusnak megyek. A kapuban valamiért mások szerint eszméletlen jó vagyok. :)
Hát, pl. 20 rúgásból 1-2 megy be :D
játszani imádom.. akár ismeretlenekkel. de legjobb haverokkal:D nézni viszont utálom rohadtul unalmas és nemlehet átérezni a pörgést. szerintem
14/F
egyszerűen imádom, játszani,nézni,külön kedvenceim az átigazolások, sok infom van róla fejben is:D(keretek,átigazolások,edzők,eredmények stb.), egyik legjobb dolog ami létezik:D:P
18/F
Imádom. A 2008-as EB-n kezdődött, és azóta tart, valószínűleg életem végéig.
Azóta van egy csapat, aki már szinte az életem. Van egy bajnokság, amit mindig izgatottam várok. És amikor vége egy szezonnak, valami olyasmit érzek, mintha elhagyott volna a szerelmem. És izgalommal tölt el, mikor a nyár elteltével újra együtt láthatom a kedvenceket.
Ráadásul egy remek sport, mindig is szimpatikus volt.:)
Nincs ahhoz fogható érzés, amikor 90. perc, döntetlen az állás, és a győzelmen múlik a bajnoki cím. Erre az egyik játékos hatalmasat villant, a hosszabbítás hosszabbításában megszerzi a győzelmet. És az ember szeme nem is hisz ennek, tiszta könny lesz az örömtől, legszívesebben csak ordítana, de egy hang sem jön ki a törkán. Vagy ha ki is jönne, az bizony nem lenne emberi hang.:D:D
15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!