Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is gyűlöli a futballhuligá...

Más is gyűlöli a futballhuligánokat rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Eleve utálom az agresszív, primitív embereket. Engem zavar, amikor randalíroznak az utcán és tőrnek-zúznak. Értelnetkennek és mélységesen ostobának tartom azt, ha két csapat szurkolótábora agyon veri egymást és mélységesen gyűlölik egymást, csak mert más csapatnak szurkolnak, ennek konkrétan mi értelme? Brutálisan primitív és megvetem!

2019. júl. 16. 00:51
 1/4 anonim válasza:
35%
Dehogy is. Szerintem kb. mindenkinígy van ezzel, aki nem tartozik közéjük. Én igaz nem szeretem a focit (legalábbis a gurulósat nem). Én inkább a hokit nézem. Nem mondom, hogy ott nincsenek, de kevesebb, mint a focinál, hisz nem olyan népszerű magyarországon.
2019. júl. 16. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért tegyünk különbséget huligán és huligán között mert a kettő nem ugyanaz.

Az egyik fair körülmények között (10-10, 20-20 pl.) ökölharcol, boxol valami kietlen helyen vagy erdőben előre leszervezve, amiről laikus szemek egyáltalán nem tudnak. Ez 1-2 ujjtörésen-repedésen kívül veszélytelen, általában a "meccsek" után pacsizás, haverkodás van. Egykoron én is résztvettem ilyen bulikon, de volt köztük jogász meg mérnök srác is. Ma is vannak ilyen hool csoportok Magyarországon és szerintem ezzel nincs is baj.

A másik a tesztoszterontól elvakult állat aki egy 3. félnek okoz kárt lásd Pozsonyban, na annak tényleg semmi értelme. Az a szerencse hogy Magyarország ilyen szinte nem létezik a drága MLSZ által példaképnek tartott Angliához, Spanyolországnak képest de bármelyik országot felsorolhatnám. Az ilyet a dutyiba kell vágni, az erdőben boxoló hool-t pedig hagyják hogy üssön a szeretett klubjáért.

2019. júl. 18. 02:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gyűlölöm, annyira nem érdekel a jelenség, hogy aktív érzelmet tápláljak iránta.

Mondjuk nem hiányozna, ha nem léteznének.

2019. aug. 1. 23:11
 4/4 anonim válasza:
igen. ugyanis nem tudom elkepzelni azt, hogy milyen szinten van abba oromforras, ha egy kulturalt sportesemenyen rendbontast kezdemenyeznek, sokszor artatlanokat megsebesitve, vagy veszelybesodorva, csak azert mert nem tetszett amit a biro fujt, vagy mert epp kimaradt a helyzet. attol hogy bunyozik, ordit, mas lehet az eredmeny? ilyenkor emberekben egesz nezopontok valtozhatnak meg, lehet h lesz 10 olyan kisfiu aki tobbet nem megy meccsre ezek miatt. tovabba azt sem ertem mi ertelme van aggresszivkodni egy olyan dolog folott amelynek vegkimenetelet semmikepp nem tudjuk befolyasolni. nem orditani meg fenyegetozni kell hanem le kell menni a palyara, es jobban be kell fejezni a tamadast. gondolom a melohelyukon oket sem verik agyon, mert eppen a targoncaval 20cmvel arrebb rakta le a raklapot. pedig azt erdemelnek. meccs utan elvernek 5 embert, es buszken megy haza h nah, ma is megerte felkelni mer jol elvertunk parat, akik talan csak jolerezni magukat mentek ki aznap este. menjetek mar a rakba, milyen emberek ezek?
2021. nov. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!