EGY FOCISTA! (vagy több:D) Segítség légyszi?
Az a helyzet, hogy már 3-4 hónapja fent áll a dolog, NEM TUDOK magasat,EGYENESET (!), és ERŐSET lőni. Egyszerűen nem tudok rüszttel/lábfejjel alányúlni úgy, hogy az magas és pontos legyen. Mikor edzésre járok vagy csak a haverokkal kint focizunk, nem tudok magas labdákat adni mert vagy nem magas, vagy nem erős, és még erre jön az, hogy el is csavarodik. A cipő lehet a gond? Nem hiszem már azt se, mer van másik focicipőm és még abban is mindent elcsavarok! Már nagyon idegesít, miért nem tudok? Valaki nem tudna egy videót készíteni? Nagyon megköszönném, lehet hogy valamelyik nap folyamán készítek én is, hogy hogy lövök és akkor meg tudnátok mondani mi a gond a lövésemmel. Tehát még egyszer: a labdának nem tudok alányúlni. elcsavarom mindenfelé (belső rüszttel találom el rendre a labdát), és nem is magas. MI LEHET A GOND? Válaszotokat előre is köszönöm!
F/15
--------------------
Az is lehet a gond, hogy ennyire stresszelek rajta? próbáltam hogy elterelem a figyelmemet, de akkor is ugyanúgy rosszul lövök.
Próbáld minél inkább a labda alját eltalálni! Így íveléshez hasonlóan lágy, magas labda lesz.
Ha erős, magas lasztit akarsz, lefeszíted a lábfejed, erőből meglövöd (az alját).
Egyébként ha belső rüsztel rúgsz, az tökéletes.
Hogy ne csavarodjon el, mindig a labda közepét találd el.
Remélem segítettem, de ezt igazábol gyakorlással sajátíthatod el. Sok gyakorlás után a csavarodást is kontrollálhatod. Sok sikert (gólt)! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!