Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lányok akik röplabdáznak,...

Lányok akik röplabdáznak, mikor kezdtétek el?

Figyelt kérdés
Arra lennél kíváncsi, hogy hány évesen kezdtetek el röpizni? Illetve olyan csapatba mentetek ahol csak kezdők vannak, vagy voltak olyanok is akik már tapasztaltabbak voltak?

2019. máj. 14. 17:20
 1/6 anonim válasza:

Szia én 13 évesen kezdtem el és most 15 vagyok

Veszprémi csapatban vagyok és mivel későn kezdtem ezért olyanokkal jártam edzeni akik már régóta csinálták, de mindenben segítettek és aranyosak voltak:)

2019. máj. 16. 16:32
 2/6 anonim válasza:
5-6 éve a Kispest se-nél, de jövőre abbahagyom :(
2019. máj. 31. 22:17
 3/6 anonim válasza:

Én is szeretnék röpizni:(

Akik válaszoltak: Nektek izmos lábaitok vannak?😂😅

2019. jún. 24. 22:49
 4/6 anonim válasza:

2-es válaszoló vagyok,

és nekem nagyon nem változott semmit, ez szerintem alkatfüggő

2019. jún. 26. 23:10
 5/6 anonim válasza:
Aa, értem. Köszi a válaszodat:)
2019. jún. 29. 13:18
 6/6 anonim válasza:
Én 5.-ben kezdtem iskolai csapatban és most megyek 10.-be. Általánosban még mindenki kezdőként kezdte, de amikor átmentem középbe ott már a legtöbben profibban nyomták nálam, és első évben még nem is voltam a csapatban, de idén bekerülök☺️. Egyébként nem vettem észre változást, nem izmosodott annyira a lábam, pedig jó lenne.
2019. aug. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!