Mit szóltok holland drukkertársaim? Kivertük a brazilokaaat!
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 18:57
11/19 anonim válasza:
Előző vagyok: de azért most délután a hollandok sokkal inkább megérdemelték tényleg a győzelmet, mint a brazilok. A brazilok tiszta idegbetegek voltak, folyamatosan reklamáltak, meg minden.
12/19 anonim válasza:
Nagyon örülööök, nyertek a kedvenceim :) Remélem övék lesz a végső győzelem :) hajrááá Hollandia :)
13/19 anonim válasza:
Nem tudom hogy páran mért írják azt hogy a németek érdekeit nézték hogy a hollandok nyerjenek, amikor az a meccs még nincs lejátszva.Egyszóval HAJRÁ ARGENTÍNA, én fogok a legjobbat röhögni holnap rajtatok!:D
14/19 anonim válasza:
Csapatmunka, csapatmunka, de ha egy ember kiesik akkor sajnálni kell őket mert az nagyon rossz... ennyi pénzért 1 csatár minuszban is ki kell tartani.
15/19 anonim válasza:
jahj beletaposott szegénybe...meg is érdemelte...hééé öregem ez nem magyarosrász ám!!! braziliában átlagosan egy nap 10 ember ölnek meg az utcán mert a gettosoknak nem tetszik a képük.a barzlok ehhez szoktak hoozá, ha valaki közözködik velük akkor akkor azt szó szerint a sírba kell vinni.ez van sajnos. és amikor kirugták kaká kezéből a labdát? az meg nem durvultság hanem szánalmasság...
ennyi...remélem hogy a hollandok nem jutnak tovább uruguay ellen...2 ember, snejider és robben nem nyerhetnek egyedül vb-t!!remélem..akkor már a spanyolok nyerjenek villa góljaival... bár ahogy ezt már ítrták, le vannak sérülve ugyhogy ez reménytelen
16/19 anonim válasza:
A brazilok voltak unszimpatikusak?Amikor a hollandok rugdostak meccs elején,dobálták magukat,tördelték a játékot stb.Állandóan felrúgtak mindenkit főleg Kakát!Amikor Lucio megindult és lepasszolta futott volna tovább de Van Bommel kirakta a lábát az nem volt sportszerűtlen nem?Hülye bíró semmiért nem adott lapot.Sneijder levette kézzel a labdát stb.Azokat nem vetted észre?
17/19 anonim válasza:
Olyanok vagytok, mint a brazilok, akik nem tudtak beletörődni, hogy nem ők a nyerők :D hát most ti sem tudtok, hogy a hollandok jutottak tovább! jeeeee így tovább. Egyébként ma Németország jut tovább :) pusz pusz
19/19 anonim válasza:
Én is ősdrukker vagyok (ott éltem 4 évet, hát naná, hogy az vagyok), de sajnos nem mi vertük ki őket, hanem a holland válogatott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!