Mi a véleményetek a mai Magyar-Holland meccsről?
GreenTea
Nem láttam, de el bírom képzelni... 0-4? ÁÁÁÁÁ! Gondolom a szokásos színvonal volt.
Ebben mi volt a meglepetés?
Támadó nélkül, hogy akarunk nyerni?
Minek kellett lehozni Komant?
Tököli helyett miért nem Air Sanyi van a keretben?
Miért nem Fülöp véd?
Ha betiltanánk a focit Mo-on, akkor jobban játszanánk?
Most megint menesztik a kapitányt, mint bűnbakot?
Azért ennyi kérdés, mert véleményt csak valamiről lehet alkotni, ez meg ma SEMMI nem volt. Két emberrel nem lehet meccset nyerni. Kivétel Maradona.
Semmi meglepő nincs az eredményben, egyszerűen nem is értem, hogy sokan, hogy gondolták, hogy nyerünk. A média és a sok magyar "foci szakértő" elhitette a néppel, hogy igenis meglehet őket verni. Nem az a baj, hogy bizakodunk (én is bíztam a csodába), de ez ami a meccs előtti napokban ment ez nem egy egészséges önbizalom volt.
Nem az a legnagyobb szégyen, hogy 4-et kaptunk, hanem, hogy Hollandia kb. félgőzzel nyert ekkora fölénnyel, úgy, hogy volt olyan sztárjuk aki nem is játszott. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha 100%-on pörögnek a legjobb csapatukkal. Brutálisan nagy a különbség köztünk, de legalább egy ilyen pofon után megint felébredünk.
vélemény a magyarokról: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jobb ha ki se jutunk az eb-re, mert ha VÉLETLENÜL mégis kijutnánk ott úgy leégetnénk magunkat h nagyobb égés lenne mintha ki se jutnánk :PPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!