Mi a véleményetek a mai MU-Chelsea meccsről?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy jó meccs volt, a bajnokság nyílt lehet. A Chelsea peches volt, a MUnak a büntetőt leszámítva MAJDNEM minden összejött. (köszönhetően 2 lesgólnak is) Torres végre nagyon jól játszott, azt az 1 üreskaput leszámítva, de azelőtt szépen elvitte a csodakapus mellett :D A helyzetkihasználás Chelsea részről botrány volt. (+ nem értem hogy David Luiz mi a fenéért nem kezdett) A Bl-ben mind2 csapat sokra viheti, a meccs alapján (nem az eredmény miatt..) talán a Chelsea többre hivatott egy régi Torressel. Várom a véleményeket! :)2011. szept. 18. 21:59
1/3 anonim válasza:
Tényleg jó meccs volt, ha Chelsea fan lennék rettentő ideges lennék, mert a 2 lesgól rengeteget számított. Bár az a csapat aki ennyi helyzetből nem képes minimum egy x-et kihozni meg is érdemli, hogy kikapjon. Torresnek voltak jó megmozdulásai, de a helyzetkihasználása botrány, már nevetnem kellett rajta, ilyen helyzetekből egy előretolt kapus is bevág egyet. Még mindig tartom, hogy a Chelsea nagyon befürdött vele, jobb játékosokra is elkölthették volna azt a sok pénzt. Szerintem soha nem lesz a régi, de cáfoljon rám...Jó lesz ez a Chelsea idén, a bajnokság a Manchesteré lesz ebbe biztos vagyok, de a Bl-be tényleg sokra vihetik.
2/3 anonim válasza:
Srácok ez a Premier League, itt semmi sem biztos. Amúgy MU Fan vagyok, nem tudtam nézni a meccset, feltételezem hogy a Digin ment, de gondolom a MU nyert.biztos jó meccs volt.
3/3 anonim válasza:
a 2 lesgólhoz azt senki nem teszi hozzá hogy az első centiken múlott, 1000ből 999 ember se vette volna észre, a maradék 1 meg az miatt integetne mert zavarta egy légy.
a 2. gólnál meg a lesnek köze nem volt a gólhoz. gondolom ha mellément volna vagy kontrából gólt szerez a chelsea akkor nem lenne reklamálás...
Meg azért a MU is hagyott ki helyzeteket.
Roo kapufa, Berba helyzete, büntető, meg nem adott 11es...
volt ezen a meccsen minden.
jó kis meccs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!