Mit szóltok holland drukkertársaim? Kivertük a brazilokaaat!
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 18:57
1/19 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok Holland drukker! De el kell ismernem szép meccs volt és megérdemelten győztek a hollandok!!!
Igazából örülök is a holland győzelemnek, mert ha holnap Németország megnyeri a mérkőzést Argentína ellen akk nagyobb az esélye a németeknek h nincsenek a 4 között a Brazilok!
11/L
2/19 anonim válasza:
Sajnos a két kedvenc csapatom küzdött meg egymással, de örültem a szép focinak.
3/19 anonim válasza:
mint ősholland drukker, elmondhatom, hogy SZÉP VOLT!!!!
4/19 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leirni h HAJRÁ KASSAI VIKTOR!!!
5/19 anonim válasza:
msn-en az egyik barátom 3:1-et tippelt, én meg 2:1-et (persze a hollandoknak mindketten :D) nekem lett igazam!! ;)
6/19 anonim válasza:
Nagyon, de nagyon boldog vagyok! Igazából én is a németek érdekeit tartottam fontosnak ez ügyben, de Németország mellett Hollandiának szurkoltam mindig! És valószínűsítem, h ők már döntőben lesznek! Szóval ez szuper!
7/19 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem volt szép meccs. A spanyol válogatott lenne 99%-ig döntős, ha nem lenne náluk fél csapat lesérülve. Mellesleg a brazilok most is, ahogy mindig: sokkal szebb focit játszottak mint a hollandok. Ők csapatjátékot játszanak. Az hollandok 2 gólja pedig mindössze Julio Caesar hibájából született. A brazilok egyetlen gólja pedig azért született meg, ert a hollandok nem csapatban játszanak. Ahogy azt tudjuk, sem a spanyoloknál David Villa, sem a braziloknál Robinho, sem a japánoknál Honda, sem a hollandoknál Robben vagy Sneijder nem fog egyedül VB-t nyerni. Csapatmunka, csapatmunka, csapatmunka. Ez mindennek a titka. Tudom jól, mert én is edző vagyok. A spanyol válogatott hihetetlen, mennyire tudnak együtt focizni: elképesztő a védelme, és a csatársora...David Villa és Fernando Torres zseniális páros lennének. Együtt legyőzhetnének mindenkit, ha Fernando Torres-nek nem lett volna 3 hónapja térdműtétje... illetve ahogy már említettem, mellette még sok más ember is le van sérülve, ami természetesen nem válik előnyükké.
8/19 anonim válasza:
Inter drukker vagyok, és a Brazil védelemre gondolva nehéz volt eldönteni, hogy kinek szurkoljak, Caesar, Maicon, Lucio vs Sneijder, de Sneijderre voksoltam, mert ő az egyik nagy kedvencem, szóval elsőorban Holland - Brazil - Argentin drukker vagyok.
9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolút megérdemelt a győzelem. A gólok valóban nem a legtudatosabbak voltak, de nekem a végére brazília nagyon unszimpatikus lett. Ahogy Felipe Melo beletaposott Robbenbe az végleg kicsapta a biztosítékot, és Robinho is végig szövegelt. Egy ilyen csapat ne nyerjen vb-t.
2010. júl. 2. 20:37
10/19 anonim válasza:
Én a braziloknak szurkoltam, ők a kedvenceim. Csak majd ne a hollandok nyerjék meg az egész vb-t. Inkább a spanyolok vagy németek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!