177,8 cm / 5'10"-es magassággal van esélyem zsákolni?
177,8 centiméter, 5' 10" láb-hüvelyk magas vagyok.
KD Trey 5 IV cipőt használok egyelőre, nagyon szeretem.
Ősszel kezdtem el kosarazni, télen heti 1-2 erőnléti edzés van és egy kosaras edzés. Ez mellett járok a helyi street workout parkba, igaz télen ez most kimaradt, de itthon is csinálok saját testsúlyos edzéseket. A parkban remekül tudnék lábra is edzeni, guggolásokat és hasonlókat csinálni.
Van esély elérnem a gyűrűt?
Úgy vettem észre itthon, hogy páros lábbal könnyebben ugrok. Az egész tenyerem hozzá tudom nyomni a falhoz nagyobb erőbefektetés nélkül, egy lábbal pedig csak az ujjam hegye ér hozzá erőltetéssel, mindezt mezítláb.
Nagyon szeretném ezt megtanulni, 17 éves vagyok és még eléggé kezdő.
Köszi a válaszokat!
1-es válaszoló, köszi!
Nekünk fél éve épült suliban egy vadiúj tornacsarnok, két nagy felülről leengedhető palánkkal, gondolom szabványméretű magasságban van a gyűrű. (nemzetközi/nemzeti egységes méretrendszer)
A hálónak az alját azt simán lecsapom jelenleg, remélem edzéssel elérem a gyűrűt is.
Fiú vagyok, azt elfelejtettem írni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!