Nem fogadott valaki a szlovákokra? :D
Ez most így sikerült az olaszoknak, de ez a keret nem volt alkalmas arra, hogy itt eredményt érjenek el.
Csalódott vagyok nagyon, de kár rágódni ezen, az pedig cseppet sem változott részemről, hogy továbbra is FANATIKUS OLASZ DRUKKER maradok, eredmény ide vagy oda...
19/L
SZAR sZLOVÁKIA!!!!!!!!!!!!!!!!
HAZÁTLAN SENKIK!
LOPOTT A TERÜLETETEK, A KORONÁTOK, A CÍMERETEK! TÖRTÉNELMETEK NEM VOLT ÉS NEM IS LESZ!
SZAR sZLOVÁKLIA!!!!!!!!!!!!!!!!
Örüljetek addig míg lehet mert a következő meccsen kaptok vagy 10-et, senkik!
utolsó: én is utálom a szlovákokat, de a szlovákok attól még most jól játszottak.
az olaszok meg 2006-ban világbajnokok voltak, 4 év múlva meg csoportutolsóként esnek ki? elég érdekes.. -.- (akárcsak a franciák! 1998-2002-2006-2010 -.-)
A szlovák kapus egy vicc volt.
És akkor mivan, ha csoportulosóként estek ki az olaszok, nem istenek ők, hogy mindig nyerjenek!
én az iwiw-en szoktam fogadni és én a szlovákokra akartam fogadni, de mivel a szemet olaszokat választottam csapatomnak igy ne mtudtam rájuk szavazni. mind1
hiába hazátlanok a szlovákok akkor is jól játszottak !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!