Nem fogadott valaki a szlovákokra? :D
Figyelt kérdés
besz*rok komolyan:D2010. jún. 24. 17:48
1/22 anonim válasza:
Nagy kár, hogy nem fogadtam rájuk. Egész jól nyomják.
2/22 anonim válasza:
döntetlenre... de ez áhh ehh uhh ááh...
3/22 anonim válasza:
tessék lehet szidni őket, hogy hazátlanok, stb. meg blablbla
Inkább példát vehetünk róluk.
4/22 anonim válasza:
továbbjutottak hála a bírónak...
5/22 anonim válasza:
ez az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__95..
:D :D
jöhetnek az olasz drukkerek pofázni :)
6/22 anonim válasza:
Attól még, hogy hazátlanok fociban lehetnek jók.
7/22 anonim válasza:
fociban is és életszínvonalban is fényévekkel előttünk járnak, nekünk meg marad a sebnyalogatás, hazátlanozás, szlotákiázás meg trianon-nyavajgás
Hajrá Szlovákia.
8/22 anonim válasza:
18:08. Én téged ilyen nagy foteldrukkernek tudlak elképelni, aki még életében talán 1x járt focimeccsen. Jól gondolom?:P
9/22 anonim válasza:
heheh kitörölték a linkelt kérdésem xD
H
a
j
r
á
S
Z
L
O
V
Á
K
I
A
10/22 anonim válasza:
Azért nem mondanám, hogy életszínvonalban fényévekkel.
Fociban jelenleg jobbak. Mondjuk eredményük még mindig nincs, velünk ellentétben.
Vízilabdában, kézilabdában, kenuban, meg még sok mindenben pedig mi vagyunk jobbak. Ennyi a dolog lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!