Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerinted is nevetséges...

Szerinted is nevetséges Cristiano Ronaldót az igazi Ronaldóhoz mérni?

Figyelt kérdés
A brazil zseni volt, Cristiano más kategória.

2018. szept. 28. 15:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ja, Puskasrol beszel mindenki, mikozben azert neki egyszer sem sikerult aranylabdat nyerni, mindig csak az 5. hely korul volt Kubatov is elorebb vegzet nala, Albert Florian meg nyert is egyet, tehat csak magyarorszagon se o volt a legjobb, ha csak ez alapjan itelkezunk (marpedig aranylabdat kapni azert eleg nagy elismeres). Tehat itt mutatkozik meg az, h a kerdezo peldaul tokre nincs tisztaba a focival, csak latott par cselt es most elvan ajulva.
2018. okt. 9. 15:55
 32/34 anonim ***** válasza:
oke, most nagyon nagy butasagot mondtam ugy amblokk (elozo kommentelo voltam)
2018. okt. 9. 16:02
 33/34 A kérdező kommentje:

Valóban nehézkes lehet összehasonlítani, de talán ennél is nehezebb lehet különböző posztokon játszó játékosokat összehasonlítani.

"Ami talán az egyetlen mentőöv lehet az az, hogy ki mennyire emelkedett ki az adott mezőnyből, és az, hogy az a bizonyos mezőny mennyire volt erős."

Ezzel is egyetértek. Bár az, hogy a mezőny mennyire volt erős, nem biztos, hogy olyan sokat számít. Tudjuk, hogy a korábbi korszakokban a futball taktikailag sokkal gyengébb volt, tehát a teljes mezőny is "gyengébb" volt. De sokat is hallottunk a régebbi játékosokról, láttunk videókat róluk, kialakult egy kép róluk. Mely szerint Pelé és Maradona kiemelkedtek, leszámítva az épp aktuális sztárokat, akiket kiemelkedőnek tartanak. Még ha nevetséges is CR-t vagy Ronaldinhót Maradonához hasonlítani. De még Puskáshoz is.

Puskás valóban nem a legjobb volt csapatában, a legjobb azonban minden idők egyik legjobbja volt. Szerintem a régebbi korszakok nagyon is színvonalasak voltak, sokkal több hatalmas zseni játszott akkor, és szerintem egyre kevesebb, ahogy közeledünk a mához. A 90-es évek óta csak pár nagy zsenit tudnánk említeni.

2018. okt. 9. 22:27
 34/34 anonim ***** válasza:
Puskás zseni volt, ez vitathatatlan. Ő egy legenda.
2018. okt. 10. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!