Nem vagyok igazi magyar? :/
Nem szeretnék vitát generálni... De ma egy elég komoly pénzt nyertem volna tippmixen, eltaláltam már 11 meccset, a nehezek bejöttek és kellett volna hogy a dánok is nyerjenek. Azt mondták hogy nem is vagyok igazi magyar meg stb. szöveget. Hát de könyörgöm nem fontosabb egy nagyobb összeg?
Lehet tényleg én vagyok a hülye...
Fociban van kedvenc klubom ellenük egyetlenegyszer fogadtam, mikor nem volt sok kulcs ember náluk, ki is kaptak. De ellenük soha máskor nem fogadok, mégha a Barcelonával játszanak vagy akármelyik top klubbal én bízok bennük...
A magyarokkal nem volt ez, a magyar kapus mellett ezek a szerencsétlen fehéroroszok amit dobtak be ment, most meg mindent kivédett ez hihetetlen.
Olyan mintha én most mennék focizni és kikapnék az általános iskolásoktól, aztán pedig egy NB1-es csapat ellen ott pedig nyernék. Komolyan mondom nem örülök a győzelemnek, olyan jól jött volna a pénz.
Hát, ha azért az 1.15-ért képes voltál megtenni a dánokat... :DDDD
Amúgy én a saját csapatomra nem szoktam soha rakni, mert duplán utálom magam, ha elmegy. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!