Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nem vagyok igazi magyar? :/

Nem vagyok igazi magyar? :/

Figyelt kérdés

Nem szeretnék vitát generálni... De ma egy elég komoly pénzt nyertem volna tippmixen, eltaláltam már 11 meccset, a nehezek bejöttek és kellett volna hogy a dánok is nyerjenek. Azt mondták hogy nem is vagyok igazi magyar meg stb. szöveget. Hát de könyörgöm nem fontosabb egy nagyobb összeg?

Lehet tényleg én vagyok a hülye...

Fociban van kedvenc klubom ellenük egyetlenegyszer fogadtam, mikor nem volt sok kulcs ember náluk, ki is kaptak. De ellenük soha máskor nem fogadok, mégha a Barcelonával játszanak vagy akármelyik top klubbal én bízok bennük...

A magyarokkal nem volt ez, a magyar kapus mellett ezek a szerencsétlen fehéroroszok amit dobtak be ment, most meg mindent kivédett ez hihetetlen.

Olyan mintha én most mennék focizni és kikapnék az általános iskolásoktól, aztán pedig egy NB1-es csapat ellen ott pedig nyernék. Komolyan mondom nem örülök a győzelemnek, olyan jól jött volna a pénz.

2017. jan. 22. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
A saját hazád ellen nem illik(íratlan szabály) fogadni, mint ahogyan a kedvenc csapataid ellen sem. Ilyen esetekben általában visszanyal a fagyi...
2017. jan. 22. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha azért az 1.15-ért képes voltál megtenni a dánokat... :DDDD

Amúgy én a saját csapatomra nem szoktam soha rakni, mert duplán utálom magam, ha elmegy. :DDD

2017. jan. 22. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Én szeretek a saját csapatom ellen is rakni akár, vagy a magyar csapat ellen. :D Sokszor azért jó, mert azt jobban ismerem, így tudom mi várható tőlük. Amikor a Dortmund 2014 végén sz*r formában volt, mindig a haverommal ellene raktuk a meccseket :D. Mondtam neki, hogy figyelj tuti elbukják a következőt is, ha meg nem az se nagy baj, mert a fognak még itt bőven bukni, és szinte mindig ilyen nagyon magas szorzók voltak az ellenfelekre. És mindezt úgy, hogy a kedvenceim... dehát miért ne rakhatnék ellenük, legalább jó, mert ha nyernek annaK is örülök, de ha vesztenek annak is, mert akkor a pénz jön :D.
2017. jan. 23. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne keverd az üzletet az érzelmekkel és ne szarj oda, ahonnan eszel.
2017. jan. 26. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért mit jelent az, hogy onnan eszel? Mert épp az a csapat tetszik, azzal szimpatizálsz, azonosulsz? :D Ember, itt nem tőlük kapod a betevőt, náluk keresed meg az épp kenyérre valót. :) Szerintem pedig pont azok keverik a kettőt össze, akik ezen fennakadnak, van egy front, ahol egyrészt játszok szórakozásból, másrészt megpróbálok többlet jövedelemhez jutni. Aztán van egy másik front, ahol szimpatizálok a csapattal és örülök, ha minél sikeresebbek, de nem ez a fő szempont (szerintem). Most az első front az egy pusztán racionális alapokon nyugvó döntést követel, ami sokszor a csapatismereten múlik, ami nálam mondjuk elér 40-50 csapatig, de ezen belül is már vannak perifériára szorultak. A kedvenc csapatomról, ahol tudom mikor mi történik, érzem mikor jöhet egy meglepetés eredmény. Fogadok akkor is, ha úgy érzem esélyesebbet fogunk megverni. A második fronton a szimpátia miatt, szorítok a győzelemért, de tudom, hogy nem is fogunk mindig győzni, mert nincs olyan csapat. Így racionális alapon, a statisztika, a játék alapvető és jelenkori átlátásának segítségével ezt megpróbálom megtippelni. Ez egy játék nem kell komolyan venni... ahogy a szurkolás is az, csak kicsit mélyebb alapokon nyugszik (remélhetőleg). De én azoktól fordulok fel, akik előadják a nagy Barcást, Realost, azt annyi közük van a csapathoz, hogyha kicsit rosszabbak lennének már csicska csapatnak tartaná őket és mondjuk szurkolna egy Sevillának.
2017. jan. 31. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!