Szerintetek tovább jutnak a Spanyolok a csoportjukból?
Figyelt kérdés
Svájc 1:0-ra verte, míg a jóval gyengébb Hondurast csak 2:0-ra verte. A Svájcot is verő Chile ellen mire lehet számítani?2010. jún. 22. 12:07
1/6 anonim válasza:
Örülnék, ha elsőre jutnának tovább a csoportból, mert akkor elkerülhető a brazil-spanyol 8-ad döntő. Spanyol-brazil döntőre fogadtam.
2/6 anonim válasza:
Nem biztos...
Chile, ha megveri ( ami nem abszurd annyira ) és Svájc döntetlent játszik Houndrassal, akkor kiesnek a spanyolok.
Valamint, ha döntetlent nyomnak Chilével, és Svájc megveri Houndrast.
3/6 A kérdező kommentje:
ha a 2-ik helyen végez a csapat akkor brazíliával játszanak a nyolcaddöntőben, de ha az első helyen végeznek, akkor valószínűleg Portugáliával
ez se sokkal jobb
am én is a spanyoloknak szurkolok
2010. jún. 22. 12:22
4/6 anonim válasza:
Most biztos le fogtok pontozni, de en remelem, hogy nem jutnak tovabb. annyira magabiztosak voltak magukban svajc ellen is, hogy ok biztos nyernek, aztan igy kikapni...rohej. meg a csapbol is az folyt, h ok fognak nyerni, nem csak a meccset, az egesz vb-t, aztan igy indtani... megerdemelnek, h ne jussanak tovabb.
5/6 anonim válasza:
a spanyol játékosok nem olyan meggyözöek mint az eb voltak föleg Xavi sérülése és Torres sérülése a gond
6/6 anonim válasza:
Szerintem továbbjutnak,de a döntőig nem jutnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!