A spanyolok hány gólt kaptak?
ahogy elöttem írták
amúgy ez egy védekezésre épülő, egy gólocskát hátha találó és megörző taktikájú csapat.
Éljen 2010-ben felavatták a védekező futball csapatát!
A 2. válaszoló vagy nem látta a spanyolok meccseit vagy utálja őket! Mert ekkora hülyeséget, hogy a spanyolok védekező focit játszottak!? lol
Csak két adat spanyolok szerepléséről:
A legtöbbet kapura lövő csapat: 121, Spanyolország
A legtöbbet passzoló csapat: Spanyolország, 3803
121-ből 8 gól, lol, jó csapat :D:D:D
Akkor szépa foci, ha van eredménye, a németek kétszer annyi gólt lőttek, még akkor is, ha kevesebbszer lőttek kapura, 2 gól miatt meg azért nem kell isteníteni Casillast, mert a portugálok 1-et kaptak csak 8 gól mellet.
Németország szebb focit játszik, az lett volna a legszörnyűbb, ha Villa lett volna a gólkirály, az már tényleg nagyon durva lett volna.
mit ér a passzolgatás, ha nincs eredménye? elvesszük a labdát, aztán passz ide-oda, de eredménytelenül? igenis védekező csapat, akik sokat passzolgatnak és villara építik a támadást, aztán ha sikerül begyötörni egy gólt, simán kivédekezik azzal, hogy elveszik a labdát és csak passzolgatnak. Akire a támadást építik meg ki kellett volna állítani egyik meccsen pofozásért. Engem ismeretlenül ne oktasson ki senki, hogy nem ismerem a játékukat, mert ez nem szép foci amit játszottak. Ti akkor nem láttátok a németeket, na ők játszák a szép, támadó futballt! Spanyolok ellen nagyon rossz formában voltak, ilyen egyenge játék mellett nem volt nehéz a spanyoloknak szétpasszolgatni őket. Na de hol maradtak a hihetetlen szép helyzetek/gólok?
Tudod mi a lol? a 8 gól,amiből 1 még les is volt. Elöttem szólónak igaza van!
számomra az a csapat a legjobb, amelyik szép focit játszik, és nem az amelyik így úgy elszenvedi magát a dönőbe.
Ha csak a döntőt nézem, akkor a spanyoloknak járt a győzelem,mert az még rosszabb lett volan, ha ilyen durva játékkal nyernek vb-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!