A kezem kisebesedik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kosarazom, és egy régebbi kérdésemben ott voltam, hogy tanulok zsákolni.
Azóta annyi történt, hogy kiderült mi volt a baj, és nem az, hogy nem fejlődik az izomzat, hanem hogy nem engedem pihenni. Neten olvastam ilyesmiket. Két napig itthon döglöttem, és ez durván megdobta a vertikális ugrásom.. Az izomzat meg volt, csak el volt fáradva :D
Most viszont előjött egy eddig teljesen új probléma. Amikor zsákolok, akkor ráfogok a gyűrűre a végén. Viszont emiatt kisebesedik 1-2 ujjam, a középső és a gyűrűs. A gyűrűs igazából csak karcolódik, a középsőről viszont pár ugrás után eltűnt a bőr, emiatt arra a napra hanyagoltam a gyakorlást olyan téren :(
Mit tehetnék, hogy ez ne történjen meg?
2018. aug. 1. 14:12
1/1 anonim válasza:
Majd megedződik. Nekem is volt, hogy munkától/sporttól kisebesedett a kezem. Nekem a tenyerem szakadt fel. De egy idő után meg fogja szokni. Addig tekerd be valamivel az ujjad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!