Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Akik szerint Modricnak jár az...

Akik szerint Modricnak jár az aranylabda, azok mit éreznek?

Figyelt kérdés

Volt egy jó meccse a vb-n.

Klubszinten mind Mbappé, mind CR, mind Kane, satöbbi jobb volt nála.

Össze-vissza ajnározzák, de nem értem miért, nálam közepes játékos. Első 25-ben nincs jelen.

Félre értés ne essék, nem adnám sem Messinek, sem Cörö7-nek.

Modricnak max szánalomból adnám, bár még úgy sem, hiszen Rakitic és Perisic is jobb nála.

Valamint a Neymart bántó megjegyzéseket is viccesnek tartom. Lehet dobálja magát, ami tényleg nevetséges, de a világ egyik legjobbja. Én valahogy elfogadnám a válogatottunkba, színészkedés ide vagy oda.

2018. júl. 17. 01:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Illetve Kanté is nagyon jó volt szerintem, várakozáson felül teljesített,kár, hogy mivel ő nincs felhypeolva, senki észre se vette.
2018. júl. 18. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Engem meg az iszonyatos Kanét hype idegesített ami 2 éve folyamatosan minden nap ömlött a csapból

Persze a posztján a világ legjobbja de nem csak róla szól egy csapat

Bár igaz, a vb-n viszonylag kevesebb szó volt róla de a vb döntő után megint főszereplővé vált

2018. júl. 19. 16:58
 23/27 A kérdező kommentje:

Hát Kantét senki nem veszié észre, valóban.

Sok ilyen játékos van egyébként.

Kane a saját posztján tényleg jó. Nem világklasszis, viszont, amit kell tennie, abban jó. Legalábbis nálam egy csatár rúgjon gólt. :D

Olyan mint a Bundesligában Lewa, vagy a francia ligában Cavani.

2018. júl. 19. 17:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Kane világklasszis, ugyanúgy mint Lewa vagy minden idők egyik legalulértékeltebb játékosa, Cavani.

Könyörgöm, ha nincs nála jobb az egész földön a posztján, akkor hogy ne lenne már világklasszis? (Kaneről beszélek)

Merthogy jelenleg egyértelműen a világ legjobb csatára, hiába fikázzák a vb-n nyújtott teljesítménye miatt (az meg már külön dícséretes, hogy az embereknek még az sem elég, hogy gólkirály lett, mutatja hogy milyen jó játékos :) )

2018. júl. 19. 18:44
 25/27 A kérdező kommentje:

Jó játékos, de nálam világklasszis kettő van, Messi és CR.

Az én szememben ők a felső szint, és mindenki más alattuk van.

Amúgy meg nézzük a Fradi meccset, mert Böde bever egy hármast, aztán rögtön az Aranylabda-várományosa lesz.

2018. júl. 19. 18:53
 26/27 anonim ***** válasza:

A világ két legjobb játékosa.

Ennek ellenére van szerintem 20-30 játékos akit nyugodtan lehet világklasszisnak nevezni mert a képességeik nem maradnak el NAGYON hozzájuk képest (főleg mostanság Roncihoz, aki egy befejező csatár lett, de ebben meg Kane jobb nála, fight me)

+ Szerintem túlértékeljük a régi nagyokat, régen sokkal több világklasszis játékos volt mint most, viszont Messi vagy akár CR szintűből egy sem volt.. Ennek ellenére nem hinném, hogy képességekben, sikerességben egy Hazard gyengébb lenne, mint pl Sneijder, vagy akár Iniesta ráadásul ők nem is csak világklasszisok, hanem legendák (a közvélemény szerint)

Igaz ez modricra is.

Ja, és Neymarra is.

2018. júl. 19. 19:40
 27/27 A kérdező kommentje:

Ezzel most egyértek.

Hát, ez a Fradi meccs.... hihetetlen...

2018. júl. 19. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!