Akik szerint Modricnak jár az aranylabda, azok mit éreznek?
Volt egy jó meccse a vb-n.
Klubszinten mind Mbappé, mind CR, mind Kane, satöbbi jobb volt nála.
Össze-vissza ajnározzák, de nem értem miért, nálam közepes játékos. Első 25-ben nincs jelen.
Félre értés ne essék, nem adnám sem Messinek, sem Cörö7-nek.
Modricnak max szánalomból adnám, bár még úgy sem, hiszen Rakitic és Perisic is jobb nála.
Valamint a Neymart bántó megjegyzéseket is viccesnek tartom. Lehet dobálja magát, ami tényleg nevetséges, de a világ egyik legjobbja. Én valahogy elfogadnám a válogatottunkba, színészkedés ide vagy oda.
Szerintem boldogok. Mondjuk én se neki adtam volna, nem igazán értek a focihoz, de ő volt az alacsony, nem túl jóképű emberke aki a tizenegyest is kihagyta csapatkapitány létére? S nem emlékeszem kiemelkedő teljesítményre tőle.
Én Ronaldonak adtam volna, odatette magát, nem az ő hibája, hogy egyedül ő és Pepe ér valamit a Portugál válogatottban. Ronaldonak még (nagyon) kockás a lába is, és egyébként is jóképű. Meg sármos. De nem sajnálom a labdácskát a horváttól sem, de jobban odatehették volna magukat az utolsó meccsen, még ha a balszerencse is velük volt sajnos. Puszi!
Először is, kb 3 éve a legfontosabb tagja a Realnak, picit hasonlít Busquetshez, azaz egyszerűen nem lehet tőle elvenni a labdát, mindig talál egy olyan megoldást amivel a csapatánál tudja tartani a labdát
A világ egyik legjobban passzoló játékosa, emellett a világ legjobban cselező középpályása. Még védekezni is tud, picit olyan mint Iniesta csak tud védekezni + jobb a fizikuma.
,,Össze-vissza ajnározzák, de nem értem miért, nálam közepes játékos. Első 25-ben nincs jelen."
Haha, gondolom felmentél transfermarktra és megnézted a statisztikáit, ebben az esetben tényleg nem tűnik világklasszisnak, pedig a posztján a legjobb a világon.
Klubszinten Mbappé Cr, Kane jobbak voltak nála? :DD
Első, hogy hasonlítasz össze egy csatárt egy középpályással? És ezt mire alapozod? Felmentél transfermarktra és megnézted a gól/gólpassz statisztikáit? :'D
Mbappé jó volt idén és lehet neki adnám a díjat de a psg nem nyert bl-t, ezért nem fog nyerni.
CR egy hulladék volt a bajnokságban, BL-ben hozta a formát de a vb-n se nagyon ment neki és Portugália is leégett a Vb-n
Kane hozta a formát amit 4 éve hoz.. Gólkirály lett a vb-n, de nem nyert SEMMIT (ami nekem, mint spurs fan elég fájdalmas)
Emellett a horvát válogatottnak is a legfontosabb szereplője volt. A dánok + talán az angolok ellen is gyenge volt, de emellett mégis a horvátok legjobbja volt
Rakitic picit más felépítésű játékos, de gyengébben passzol, kevésbé labdabiztos, kevésbé lát a pályán és gyengébben védekezik, mint modric. Rakitic talán egyedül a távoli lövésekben jobb, meg egy picit jobb testfelépítésű, a tavalyi szezonja jó volt a barcával viszont az azelőtti 2 szezonban valami rémgyenge volt
Perisic meg egyszerűen nem klasszis, jó játékos de sosem lesz belőle klasszis, ráadásul nem nyert semmit, ami egy aranylabda szavazáson sokat nyom a latba.
Modric meg nyert egy BL-t meg vb ezüstérmes lett
Neymar világklasszis játékos, ez tény. Viszont mióta Párizsban van, (részben a rémgyenge bajnokságnak köszönhetően), egyre önzőbb, a cselei egyre kevésbé sikerülnek, nem hasznos a játéka mert hiába fut be az ember középen ő csinál még egy cselt és feldobja magát
És a Vb-n mit csinált? :'D Még Messi is jobb volt nála, pedig őt aztán mindenki porig alázta (na jó, a Costa Ricai meccsen egy esport eseményen voltam, de a többi meccsét láttam), Neymarnál meg a fél brazil csapat jobb volt; Coutinho, Firmino, Allison, T. Silva.. Kb mindenki Gabriel Jesuson kívül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!