Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Akik szerint Modricnak jár az...

Akik szerint Modricnak jár az aranylabda, azok mit éreznek?

Figyelt kérdés

Volt egy jó meccse a vb-n.

Klubszinten mind Mbappé, mind CR, mind Kane, satöbbi jobb volt nála.

Össze-vissza ajnározzák, de nem értem miért, nálam közepes játékos. Első 25-ben nincs jelen.

Félre értés ne essék, nem adnám sem Messinek, sem Cörö7-nek.

Modricnak max szánalomból adnám, bár még úgy sem, hiszen Rakitic és Perisic is jobb nála.

Valamint a Neymart bántó megjegyzéseket is viccesnek tartom. Lehet dobálja magát, ami tényleg nevetséges, de a világ egyik legjobbja. Én valahogy elfogadnám a válogatottunkba, színészkedés ide vagy oda.

2018. júl. 17. 01:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Az aranylabda egyéni díj. Tök jó, hogy valaki nyer bl-t és vb-t is egy azon évben, de ez elmondható 10-10 társáról is (jó esetben).

Én akkor sem adnám oda Modricnak. És nem azért, mert rossz lenne, hanem, mert amit tőle elvárnak, ahhoz képest nem nyújt kiemelkedőt.

Messit tartom a világ legjobbjának, sőt, az egész futballtörténelemben is. De nyilvánvaló, hogy 2017/18 nem az ő éve volt. Ahogy Ronaldoé sem. (Milyen őszt produkált már...)

Hiába lőnek évenként 60 gólt még gagyi formában is, a válogatottjukat egyikőjük sem tudja a hátán vinni.

Igen, aláírom, hogy Ronaldo kábé egyszemélyes csapat, és erről ő nem tehet, hogy rossz helyre született.

De saját magához képest kiemelkedőt nyújtott? Nem!

Ahogy véleményem szerint Modric sem. Persze, jól passzol, néha olyan labdákat ad, hogy csak na. És a horvát 2. hely ugye bravúr volt. Viszont nem adott minden meccsen gólpasszt, nem döntött el fontos mérkőzéseket sem. Sőt, még a legfontosabb pillanatban tizenegyest is hibázott.

Én személy szerint Mbappénak adnám idén. Jó a Psg-ben is, halmozza a rekordokat. Senki nem várta, hogy ennyire jó lesz. Abszolút meglepetés a teljesítménye. Gólokat lő, gólpasszokat ad. Mikor azt várnád, hogy a vébén majd kezdő lesz, és néha ad egy-két jó passzt, hát pofára esel... gólokat lő, jól játszik. Tudja hozni egész évben a jobbnál jobb formát.

Ui.: Amúgy nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nálam a Fifában sem Modric a legjobb. :D

2018. júl. 18. 15:21
 12/27 anonim ***** válasza:
#11: Persze, de rúghat valaki 50 gólt, meg nyújthat bármilyen jó egyéni teljesítményt mondjuk, a Fradiban és a magyar valogatottban, vicces lenne, ha aranylabdát nyerne.
2018. júl. 18. 16:54
 13/27 A kérdező kommentje:

De az a gáz, hogy nálunk mégsem rúg senki annyit.

Szóval akkor az Nb1 egyértelműen erősebb mint a Premier Legaue.

A körbeverések is eléggé durvák itt. Tényleg bárki elkaphat bárkit.

Szóval valljuk be, hogy a magyar bajnokság a legerősebb létező liga.

2018. júl. 18. 17:49
 14/27 anonim ***** válasza:

,,Viszont nem adott minden meccsen gólpasszt, nem döntött el fontos mérkőzéseket sem. Sőt, még a legfontosabb pillanatban tizenegyest is hibázott."

Könyörgöm, de ha nem ezt kívánja meg a poszt amit játszik akkor mit csináljon? :DD

Kanté a világ 3 legjobb középpályásának egyike pedig nincs túl sok erőssége de ami van abban olyan jó hogy kompenzál minden gyengeséget

Modric.. egyszerűen a legösszetettebb középpályás a napjainkban, a legkevesebb hibával játszik

Ahhoz hogy jobban lásd a játékának szerepét, fontosságát ahhoz mélyebbre kell ásnod meccs/gól+gólpassz számoknál

Egyszerűen az egész Real játéka valójában köré épül már 2 éve, nem CR-re. CR befut és beadják neki ő meg begurítja de a csapat igazi motorja Modric. Tényleg nem tudom senkihez hasonlítani csak Iniestához, de még nála is összetettebb mert tud védekezni + talán még testfelépítésben is jobb.

De könyörgöm ha csak a vb alapján adnának aranylabdát az milyen kicseszés már a játékosokkal?

Ott volt Salah, vb előtt mindenki róla beszélt hogy aranylabdás lehet, könyörgöm Egyiptommal mennyi esélye volt a vb-n villogni? És így is lőtt 3 meccsen 2 gólt, mégse beszél róla senki

Portugáliát egyszerűen túlbecsülték az emberek, ez a csapat ennyire képes, amúgy meg Ronaldo is 4 gólt lőtt 4 meccsen, mi az hogy nem villogott a vb-n? :D Jó, nem volt kiemelkedő de a saját szintjét hozta

Messi meg.. egyszerűen ez az argentin csapat egy hulladék.Ott nagyon nagy gáz van. Az egész keret egy hulladék, a padon jobb játékosok ülnek, mint a kezdőben (Fazio, Ansaldi csere és ilyen Mercadok, Tagliaficok játszanak helyette.. Pastorét ki se vitték, helyette játszik az argentin bajnokságban lévő Perez.. :'D), egyszerűen nem értem hogy egy csapat miért veri meg így saját magát, ha van egy jó játékosom akkor miért nem teszem be a kezdőbe?

2018. júl. 18. 18:15
 15/27 anonim ***** válasza:
#13: He- he, ja legerősebb. Vagy csak egyfirman sz*r mindegyik. Ez többnyire, nyar végére, kiszokott derülni, hiszen a magyar csapatok, nem hogy a tavaszt, de már az őszt sem szokták megérni a nemzetközi kupákban.
2018. júl. 18. 18:33
 16/27 A kérdező kommentje:

Ronaldo valóban 4/4-es mutatóval zárt, de tőle ez kevés.

Ő bárhol hozza az 1,0-ás átlagot.

Persze, Modricnak más a posztja. De van nála sokkal gólerősebb középpályás. És több gólpasszt adó játékos is.

Sosem néznék az évből csak egy hónapot. De pont ez az, hogy engem Modric játéka akkor sem győzött meg, amikor másokat igen.

Salah jó játékos, szintén rossz helyre született. Őt nem Egyiptom miatt nem tartom számon, hanem, mert a PL-ben nem alkottak nagyot. Önmagában a BL kevés szerintem, hiába lett angol gólkirály. Egyébként őt nem írnám le, ha az ősze is olyan jó lesz, mint a tavasza, simán top5-be tenném. Na jó, inkább top10.

2018. júl. 18. 19:35
 17/27 A kérdező kommentje:

Persze, gyenge a magyar labdarúgás... de ez sajnos a társadalom hibája. Nincs már olyan, hogy játékszeretet. Mire 15 éves lesz egy "játékos", már rögtön az érdekli, hol mennyit kereshet, meg milyen nőket dönthet meg, milyen autót tesznek alá, ésatöbbi.

Irreális világot élünk az anyagiak terén.

2018. júl. 18. 19:38
 18/27 anonim ***** válasza:
Aki Neymarnak meg CR7-nek adná, azok mit éreznek? A színészeknek Oscar-t adnak vagy Golden Globe-ot, nem Aranylabdát. Amúgy én leginkább Hazardnak vagy Mbappénak adnám, de Messinél, Neymarnál meg CR7-nél Modric is sokkal inkább megérdemelné az tény.
2018. júl. 18. 20:15
 19/27 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy CR és Messi már csak a nevük miatt is esélyes. Nyilván mindenkit érdekel az Aranylabda, meg lehet ezt közelíteni 8 milliárd oldalról is. A Fifa/Uefa gondolom azt akarja, hogy minél többen kövessét a gálát. Ebből adódóan muszáj Ronaldot a végső háromban ott tartani, hiszen neki a legnagyobb a marketingértéke. Ha ő nincs a gálán, akkor a legtöbb néző számára érdektelen lesz. Ellenben pont ezzel a húzással veszti el a valós értékét a díj, mert így hiteltelen lesz.

Én személy szerint bírom Neymar játékát. Nagy színész, viszont, ha ettől elvonatkoztatunk, akkor jó játékos is. Nyilván nincs meg benne az alázat és ettől nem ő a legjobb.

2018. júl. 18. 21:56
 20/27 anonim ***** válasza:
Mbappé szerintem is nagyon tehetséges,jobban megérdemelte volna. A vbn Modricon alig láttam focizni, hiába volt fent végig, el volt bújva. Nem mondom hogy rossz játékos, de szerintem egy aranylabdásnak ennél többet kellene felmutatnia.
2018. júl. 18. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!