Létezik olyan sport amit karrier építés szempontjából nem késő 20 évesen elkezdeni?
Nincs olyan, hogy vmire szuletni kell. Minden nagy teljesitmeny mogott tobb evnyi kemeny munka van.
A labdajatekokhoz szerintem oreg vagy mar.
Gondolkozz vmi esportban vagy vmi extrem sportban. Ezekben nem annyira gond, hogy 20 evesen nincs bennuk alapod.
De a sakkhoz 300-as IQ IS kell.
Az Esportokban jó is lennék, pl. ahhoz pl. van érzékem, mert néhány játékban néhány száz óra után jobb a statisztikám és előkelőbb helyen vagyok mint sokan akik több ezer órát ölnek bele...
De a topban ott is ázsiai meg orosz autisták vannak. :D
És engem inkább olyan érdekelne amihez mozogni kell.
Mi a helyzet a jelenleg nem annyira ismert, de feltörekvő sportokkal?
Pl. lacrosse?
Amihez mozogni kell azt általában mindent gyerekkorban elkezdenek
lacrosse-hoz annyira nem értek de az meg annyira új még itt hogy ahhoz muszáj minél hamarabb elmenned külföldre
Nah a Darts tenyleg jo otlet.
De oda is kellene par ev mire egy angol kocsmai szintre el tudnal jutni.
Lacrosse-bol hol tudnal megelni? Es hol tudnal jatszani? Es mibol gondolod, hogy ott jo lennel? :D
Igazából nyílván nem célom profi sportolónak lenni, hogy milliárdos legyek stb.
Nem is lehetséges, mert ha lehet is ilyenkorban még magasra fejlődni, azt teljes erőbedobással kell... Ehhez abba kéne hagynom az egsetemet, amit nyílván nem fogok, mert kockázatos nagyon.
De mivel rengeteg sportoló tényleg milliárdokat keres, ezért gondolom nem kell olyan eszméletlen jónak lenni ahhoz, hogy valamiből megéljek, átlagos szinten.
El akarok valamit tehát kezdeni inkább hobby szinten, de azért amennyi időt és fáradtságot csak lehet, azt belefektetni, aztán ki tudja... Lehet vannak csodák.
A reflexeim kifejezetten jók, valamint hamar gyorsulok.
Ez milyen területen előny?
"De a sakkhoz 300-as IQ IS kell."
Nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!