Melyik csapat győzelmének örülnétek a legjobban a VB-n? Melyik csapat érdemli meg legjobban a trófeát?
Én Franciaország győzelmére fogadtam. Őket tartom a leginkább gólerős csapatnak, viszont igaz ami igaz, meglehetősen labilis a teljesítményük... Mindezzel együtt hiszek abban, hogy élni tudnak azzal a lehetőséggel, ami a csapatukban rejlik.
Horvátország pedig rátalált egy olyan útra sok év után, ami hatalmas löketet adott a csapatnak. Egy erős, jól szervezett, kiváló taktikával rendelkező horvát csapatot láthattunk az idei vb során. Őket is szívesen látnám a dobogó tetején.
Franciáknak, belgáknak örülnék a legjobban, de az angolokat is elfogadnám mint győztes :D
Franciáknak Lloris (mivel spursos vagyok) és Griezmann miatt örülnék, komolyan Griezmann a világ egyik legjobb játékosa és elvesztett egy BL döntőt, egy EB döntőt.. megérdemelne már egy igazán nagy trófeát
És az egész francia csapat is az EB után
Belgium már a 2014-es vb óta nagyon szimpatikus mint csapat, és engem rohadtul felidegesített hogy bár keret szempontjából egyike a világ 4-5 legjobb csapatának, mégse írta őket senki mint esélyes (kivéve engem, már az Eb-re is esélyesként tartottam őket számon bár azt elszúrták)
az angoloknak meg ismét csak a spursosok miatt örülnék :D
De amúgy nekem mindegy volt hogy ki nyeri, csak ne a nagyképű brazilok, a németek (akik már 4 éve nyertek.. hagyjanak helyet másnak), spanyolok (Ramos miatt) és portugálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!