Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek aljasság tőllem...

Szerintetek aljasság tőllem ha megteszem portugália továbbjutását mixen egy ezressel?

Figyelt kérdés
Még sosem nyertem tippmixen,igy nekem megérné ha kiesnének.
2018. jún. 28. 19:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Biztos kifognak esni, ha rájuk fogadtál. Ezek után ez 100%.

Amúgy helyesen "tőlem".

2018. jún. 28. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy aljasság, én is szoktam ilyet csinálni. Így barki jut tovább, egy kis öröm, mindenképpen van benne.
2018. jún. 28. 22:20
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
Tegyed nyugodtan, játékuk alapján biztos kiesőknek kellene lenniük, de a FIFA, a bírók úgy tolják őket Ronaldo miatt, hogy azon sem csodálkoznék ha döntőznének. Szóval tegyed, ez be fog jönni, Uruguay nem nyerhet, de ezt majd meglátjátok szombaton.
2018. jún. 28. 22:20
 4/18 anonim ***** válasza:
17%

"Uruguay nem nyerhet,.."

Pontosan. S nem is fog :))

2018. jún. 28. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
26%

Senkit nem érdekel a meccs kimenetele szempontjából, te kire fogadsz. Magánügy.

Lehet az Uru-k csoportelsők, de meg kell nézni kik ellen játszottak. Részemről sok esélyük nincs szombaton. Még az is lehet - sőt -, jól fektetted be a lóvéd.

2018. jún. 28. 22:41
 6/18 A kérdező kommentje:
Már nem azért de Dél korea sem nyerhetett volna a németek ellen,mégis nyert.Pedig mekkora ods volt már rá.
2018. jún. 29. 09:45
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Az lehet, de a németek csak mint csapat voltak (lettek volna papíron, inkább így mondom) erősek, oké hogy ott van egy Kroos, egy Müller, egy Boateng, egy Özil, de ők szimplán híres focisták, nem voltak a csapatban olyan túlsztárolt majmok mint CR7, messi vagy Neymar. Kétséged ne legyen, ha Ronaldo a németeknél játszana, akkor a németek kapnak egy 11-est, az első koreai gólt lesnek minősítik, a második szabálytalan kiugratás, és le van tudva. Szerintem ha láttad a Portugália-Irán meccset érted miről beszélek.
2018. jún. 29. 10:45
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
utolsó azt a meccset ahol Portugália halálra visszafogta magát? ne ebből indulj ki minden csapat tartalékolt.
2018. jún. 29. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én arra gondoltam ahol két piros lap meg minimum egy tizenegyes maradt el, hogy Portugália továbbjusson és helyettük Irán essen ki.
2018. jún. 29. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Főleg hogy az Irániaknak szerencséjük volt. Egy tizenegyesből tudtak csak kiegyenlíteni plusz ugye a portugálok kihagyták a saját tizenegyesüket.

Az Iráni tizenegyest egy kezezésért, videóbíró után fújták be. Egy rosszul pattant labda miatt kapták.(rápattant a portugál játékos kezére, de nem direkt ért bele kézzel, csak úgy ugrott, hogy rápattant a kezére)

A piros lapról meg annyi, hogy vannak elnéző és kevésbé elnéző bírók. Lehet hogy Ronaldo direkt csinálta és megakarta könyökölni az Iráni játékost, de az is lehet, amit a kommentátor mondott.

Én teljesen jogosnak látom a sárgát, semmiképp sem adtam volna pirosat, főleg azután amit az Iráni szurkolók műveltek... Gondolom hallottál már róla, hogy nem hagyták aludni a Portugálokat. Ez viszont egy elég nagy szemétség volt... Erről ennyit, nekem ez a véleményem.

2018. jún. 30. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!