Szerintetek aljasság tőllem ha megteszem portugália továbbjutását mixen egy ezressel?
Biztos kifognak esni, ha rájuk fogadtál. Ezek után ez 100%.
Amúgy helyesen "tőlem".
"Uruguay nem nyerhet,.."
Pontosan. S nem is fog :))
Senkit nem érdekel a meccs kimenetele szempontjából, te kire fogadsz. Magánügy.
Lehet az Uru-k csoportelsők, de meg kell nézni kik ellen játszottak. Részemről sok esélyük nincs szombaton. Még az is lehet - sőt -, jól fektetted be a lóvéd.
Főleg hogy az Irániaknak szerencséjük volt. Egy tizenegyesből tudtak csak kiegyenlíteni plusz ugye a portugálok kihagyták a saját tizenegyesüket.
Az Iráni tizenegyest egy kezezésért, videóbíró után fújták be. Egy rosszul pattant labda miatt kapták.(rápattant a portugál játékos kezére, de nem direkt ért bele kézzel, csak úgy ugrott, hogy rápattant a kezére)
A piros lapról meg annyi, hogy vannak elnéző és kevésbé elnéző bírók. Lehet hogy Ronaldo direkt csinálta és megakarta könyökölni az Iráni játékost, de az is lehet, amit a kommentátor mondott.
Én teljesen jogosnak látom a sárgát, semmiképp sem adtam volna pirosat, főleg azután amit az Iráni szurkolók műveltek... Gondolom hallottál már róla, hogy nem hagyták aludni a Portugálokat. Ez viszont egy elég nagy szemétség volt... Erről ennyit, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!