Megrakjam holnap az Inter továbbjutását 1,6-os odds-ra? 80K-t akarok feltenni.
Csinálhatnál azzal a pénzzel valami értelmeset.
Nem sokat érthetsz hozzá, ha itt kérdezel, tehát ez neked szerencsejáték. A szerencsejátékosok egymást fizetik ki, adóznak, plusz még a közvetítőt is kifizetik (kaszinó, fogadóiroda).
A helyedben én elkezdenék gondolkodni.. csodákra képes!
Szerintem kicsit járd körbe a témát. Nézd meg, h. vannak-e hiányzók, akik kiestek a bajnoki meccsek miatt a hétvégén. Esetleg eltiltottakat is, vagy a várható kezdőket / esélylatolgatásokat is. Egyébként nem nagyon javasolnám, mert az internek az X is jó, illetve egy 1 gólos vereség is, de a Barca nem rossz csapat. Az egész azon áll v. bukik, h. milyen napot fognak ki, stb. Pl. ha Messi játszik és nem tudják megállitani, akk. necces. Viszont ha a Balotelli beáll, akk. ő sem életbiztositás.
Azt javaslom alaposan nézz körül, és ne kockáztass ekkorát.
Javaslom a www.uefa.com, ill. a www.nso.hu oldalakat (a nemzeti sport, ill. az uefa hivatalos honlapjait).
Ott az előző meccsekről is találsz statisztikákat és igy jobban el tudod dönteni h. érdemes-e.
Egyébként sok sikert, és én is remélem h. az Inter döntős lesz.
23 / F. (sportkommunikátor szakos és gyakorlott tippmixelő vagyok :D )
Egy cipőben evezünk, én 50-el játszom meg. ;) Igen, húzzuk meg a dolgot, aztán ha elbukjuk akkor így jártunk.
Szerencsejáték, gondolom te sem azt a pénzt teszed fel amiből másnap meg kell élned.
Szóval én is meghúzom, te is tegyed ha úgy érzed, hogy továbbmegy az Inter.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!