Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehet úgy köpni mint a...

Hogy lehet úgy köpni mint a focisták?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem hogy a focisták elég sokat szoktak köpködni pl. Varga Barnabást is láttam a Fradi-Paks meccsen hogy folyton köpködött amikor ráközelített a kamera. Viszont nem olyan nagy, nyúlós csulákat köpnek, hanem ilyen villámgyorsan kicsiket köpködnek a fogaik közül. Ezt hogy csinálják?
febr. 17. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokat gyakorolták az edzésen. Volt idejük rá, ha már focizásra nem jutott.
tegnapelőtt 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

A foci az egyik legalamuszibb sport a jelen gyakorlatban.

Nem mondom, hogy a meccs nem fizikai aktivitás, de azért sokkal pörgősebb, sokkal több munkát igényel egy kézi, hoki stb. A fociban a labda kb 60p-t van játékban; a többi a reklamáció, a színészkedés, fetrengés, időhúzás. A játékosok sétálgatnak a pályán... közben 1 mondatot nem tudnak megfogalmazni, bunkók alamuszik... a köpködés ennek lenyomata; ne akard ebben utánozzni őket.

tegnapelőtt 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

2:

Nem szeretem a focit nézni sem és játszani sem, úgyhogy vicces, hogy nekem kell megvédenem, de amit írsz, az butaság. A focisták egy átlag meccsen úgy futnak kb. 7-12 km-t a pályán, hogy annak nagy része rövid sprint, illetve folymatos iramváltás. Az rohadtul fárasztó, megterhelő. Nyilván a többi labdajáték meg máshogy terhelő, mert ott még rövidebb szakaszok vannak, sok irányváltással, de a focinál meg a sprintek hosszabbak, amikből sokkal nehezebb újabb sprintre készülni.

tegnapelőtt 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
7-12km-t mozognak, aminek töredéke a sprint. ebben a séta viszi a prímet
tegnapelőtt 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!