Szoboszlai után ki a legerősebb focista?
Én Szoboszlait tartom a válogatott eredményes játékában a legnagyobb akadályozó tényezőnek.
A státusza nagyon árt a válogatottnak.
Így hogy utána ki a következő? Nem tudom! Talán az, aki soha nem kapott meghívót!
Ismerjük a mesét, Szoboszlai egy gólt sem rúgott egyszer sem sőt a liverpoolba is csak mosogatni vették fel... sírjál még 10 sort.
Szebb és frusztráció mentesebb életet 🤗
Érdekes, valaki megfogalmaz egy kritikát, viszontérv nélkül támadod?
El kell ismerni a tehetségét, de a korlátait is. Aki egyiket vagy másikat nem tudja, az igen keserű. Úgy látom, te az utóbbi tábort erősíted.
"Érdekes, valaki"
Nem "valaki" hanem te! Kedves 3,5 pipás
"megfogalmaz egy kritikát"
Az nem kritika aki szerint a legjobb játékos "akadályozó tényező" ez csak hergelés és károgás.
"viszontérv nélkül támadod?"
Nem hiszem hogy megkell érveljem azt az egyértelmű tényt hogy Szoboszlai a legjobb játékos a magyar keretben. Ez olyan mintha anno valaki azt mondta volna hogy Ronaldo és Messi nem csak hogy nem a real és barca legjobbjai de egyenesen "túlsztárolt" és "akadalyozó tenyező"k... a támadást meg annyival lezárnám hogy szebb életet kívántam neki, ez támadás?
"El kell ismerni a tehetségét, de a korlátait is"
A #4 válaszodban hol is ismered el a tehetségét/képességeit? Egyenesen a legrosszabbnak nevezed "akadalyozó tényező"nek... És hol is vannak a határai? A világ legerősebb csapatának az alapembere lett.. ott vannak a "határai" a csúcson! Mégis a focihoz nem értő de inkább csak gyűlölettel átitatott frusztrált emberek olyanokat hazudnak már hogy csak nézek... Bele se merek gondolni mi lenne ha Mbappé vagy Haaland lenne magyar. A jelenlegi világsztárokat is képesek lennétek valahogy NB3 szintre lehazudni...
"az igen keserű. Úgy látom, te az utóbbi tábort erősíted."
Először nézz tükörbe aztán kérdezd meg hogy ki a keserű😉🙃😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!