Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha Lothar Matthäus lenne ma...

Ha Lothar Matthäus lenne ma is a szövetségi kapitány, kint lennénk a VB-n?

Figyelt kérdés
Mert nekem szilárd meggyőződésem,hogy igen!
2010. jún. 15. 18:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Azért írtam a fentebbieket,mert nekem messze Lothar tűnt a legkeményebb,legfanatikusabb edzőnek.

Ha megadták volna neki azt a támogatást,amire szüksége volt, nagyon sokra vihette volna.

Tudom,sokak szerint egy javíthatatlan optimista vagyok, magyar mércével mérve,de ne felejtsétek el,hogy ő, az elődeivel ellentétben nem megbukott,hanem a hazai futballháború miatt kellett távoznia.

F...k you, Kisteleki!

2010. jún. 16. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, de biztos többre mentünk volna vele, mint Kúmannal.Ez egy rakás szerencsétlengés edző, hátrányban is ül a padon mint bálám szamara.Semmi tűz nincs benne, neki kéne fanatizálni, feltüzelni a csapatot, bár elég kár, hogy a címeres mez felvétele nem tüzeli fel egyik játékosunkat se.A magyar foci 1990 óta amatőr, gyökeres változások kellenek.Ha szlovénia, szlovákia kijut, akkor nekünk is illene.A mostani keretből csak Juhász és Dzsudzsák maradhatna meg, a többi meg mehetne az észak koreaiakkal a szénbányába dolgozni.
2010. jún. 24. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
nem lennénk kint, akárki lenne a szövetségi kapitányunk! még ha Mourinho lenne az edző se jutnánk ki... itt nem az edzőkkel van a baj, hanem a játékosokkal! akik csak ott fociznak jól, ahonnan a több pénzt kapják (külföldi klubokba) de a válogatott meccsen csak sétálgatnák és össze-vissza lövöldöznek (tisztelet a kivételnek, bár abból nagyon kevés van!)
2010. jún. 24. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!