Ha Lothar Matthäus lenne ma is a szövetségi kapitány, kint lennénk a VB-n?
Sokkal nem lenne jobb a játékunk ebben biztos vagyok, de ha mondjuk azt az Ibrahimovic gólt nem szedjük be a végén a Puskásban, és ugyanott elverjük a dánokat ( 1 gól ), valszeg kinn vagyunk.
Hiába, nem kellett volna olyan nagyon jó játék, csak egy kis szerencse, és 1-2 gól a megfelelő pillanatokban...
Nem. Ott is csak a hülyítés ment mint ahogy Koemman-nál is, jók vagyunk bírói segédlettel győztük le Izland-ot és csak ezért maradt esély őszig a továbbjutásra. Matthaus-nál legyőztük baráságos meccsen a németeket, Koeman-nál egy tét nélküli tét meccsen a dánokat. Gellei csapatnál valódi tétmeccsen a későbbi Eb résztvevő letteket 3-1-re.
Várhidivel meg a világbajnok olaszokat szintén nem tét meccsen. Én hagytam volna Várhidit ennyit ő el tudott volna érni.
Csank csapat anno eljutott a pót selejtezőig. (az én életemben az a legjobb magyar válogatott)
Matthaus egy agyon menedzselt edző aki kiváló játékos volt de azóta se ért el semmit nemcsak a magyarokkal volt eredménytelen. Sokan gondolkodnak hasonlóan mint te de én biztos vagyok benne vele se lett volna sokkal jobb.
Én bírtam Matthaust,mint szöv.kapitányt,bár azért azt kétlem,hogy vele kijutottunk volna.
Arra viszont nagyon kíváncsi lennék,hogy a jelenleg legjobbnak tartott edzők (Mourinho,Ferguson,Guardiola...) mire mennének a válogatottunkkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!