Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha Lothar Matthäus lenne ma...

Ha Lothar Matthäus lenne ma is a szövetségi kapitány, kint lennénk a VB-n?

Figyelt kérdés
Mert nekem szilárd meggyőződésem,hogy igen!
2010. jún. 15. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Amikor Matthaus volt, akkor sem jutottunk ki sehová.
2010. jún. 15. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom.az biztos hogy nekem Matthäus százszor szimpatikusabb mint kúman.
2010. jún. 15. 18:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Ennyi erővel én is lehetnék a szövetségi kapitány. Nem tudom, hogy a mostani mennyit kap, de az ötödéért elvállalnám.
2010. jún. 15. 18:58
 4/13 anonim válasza:
nem
2010. jún. 15. 19:16
 5/13 anonim válasza:

Sokkal nem lenne jobb a játékunk ebben biztos vagyok, de ha mondjuk azt az Ibrahimovic gólt nem szedjük be a végén a Puskásban, és ugyanott elverjük a dánokat ( 1 gól ), valszeg kinn vagyunk.

Hiába, nem kellett volna olyan nagyon jó játék, csak egy kis szerencse, és 1-2 gól a megfelelő pillanatokban...

2010. jún. 15. 19:22
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Nem. Ott is csak a hülyítés ment mint ahogy Koemman-nál is, jók vagyunk bírói segédlettel győztük le Izland-ot és csak ezért maradt esély őszig a továbbjutásra. Matthaus-nál legyőztük baráságos meccsen a németeket, Koeman-nál egy tét nélküli tét meccsen a dánokat. Gellei csapatnál valódi tétmeccsen a későbbi Eb résztvevő letteket 3-1-re.

Várhidivel meg a világbajnok olaszokat szintén nem tét meccsen. Én hagytam volna Várhidit ennyit ő el tudott volna érni.

Csank csapat anno eljutott a pót selejtezőig. (az én életemben az a legjobb magyar válogatott)

Matthaus egy agyon menedzselt edző aki kiváló játékos volt de azóta se ért el semmit nemcsak a magyarokkal volt eredménytelen. Sokan gondolkodnak hasonlóan mint te de én biztos vagyok benne vele se lett volna sokkal jobb.

2010. jún. 15. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy!Nem jutunk mi sehova!
2010. jún. 15. 20:06
 8/13 bumbi02 ***** válasza:
73%
csak nem kéne évente váltogatni a szöv.kapitányokat..
2010. jún. 16. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Én bírtam Matthaust,mint szöv.kapitányt,bár azért azt kétlem,hogy vele kijutottunk volna.

Arra viszont nagyon kíváncsi lennék,hogy a jelenleg legjobbnak tartott edzők (Mourinho,Ferguson,Guardiola...) mire mennének a válogatottunkkal!

2010. jún. 16. 08:58
 10/13 bumbi02 ***** válasza:
60%
csak nem azt kéne csinálni szerintem hogy ha egy edzö a következő eb-re vagy vb-re nem tud kivinni minket akkor azt dobjuk és kell egy másik.. ugyanugy mint a gazdasági intézkedéseknél itt se lehet 1 év alatt csodát tenni... annyira nem értek a focihoz, de szerintem hülyeség amit látok hogy lothar mathaussal nem sikerült a 2006os vb, menesztették, aztán nem jött össze a 2008as eb várhidival meg bozsikkal mind2t lecserélték...hogyha nem jutunk ki a 2012es EB Koemannt is eldobják?
2010. jún. 16. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!