Mit szöltok ahhoz, hogy az AS Roma kiverte a Barcát a BL-ből?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 22:43
11/16 anonim válasza:
#10: Na igen, a Juve... Ezzel csak azért vagyok bajban, mert egyértelmű, hogy nem ezt "érdemelték", viszont akarhányszor megnézem a 11- es előtti jelenetet, én nem érzem jogtalannak a 11-est.
12/16 anonim válasza:
11#, nekem nagyon úgy tűnik hogy a támadó abban a pillanatban dobja magát ahogy kontakt van. A védő a labdát el is éri, de akkor már eldobta magát a támadó. Egy rutinos bíró ebben a szituban, ilyen tétnél erre nem ad tizit.
13/16 anonim válasza:
#12: Hát lehet, ebben nem fogunk dűlőre jutni, mert hiába néztem meg újra, én ezt most is 11-esnek látom. Az más kérdés, hogy ilyen "kiélezett" helyzetben, nem minden játékvezető merné befújni. Mindenesetre, most ahogy kerestem a felvételt, "belebotlottam" egy cikkbe, ahol Bede Ferencet kérdezték, aki azt mondta, hogy 11- es volt, sőt nem csak Buffont kellett volna kiállítani. Ami még érdekesebb, Del Piero sem Buffon mellé állt, pedig 18 éven at volt a Juve játékosa, aligha elfogult a Real javára.
14/16 anonim válasza:
Abban meg biztos vagyok, hogyha ugyanez a szituáció a Real kapuja előtt van és nincs 11- es, ugyanígy "csalással" vádolnák a játékvezetőt.
15/16 anonim válasza:
Szerintem ezt a juvénak nem fújják be. Mint ahogy a rómának sem fújta be az egyértelmű tizit az odavágón. Ezeket a csapatokat segítik, ez sokszor kiderült már.
16/16 anonim válasza:
#15: Igen, ebben van valami, nem vitatom. Csak arról beszélek, hogy ha ugyanez fordított "szereposztásnal" van, egészen más lenne Buffonék véleménye is arról, hogy jogos- e a 11- es, meg nyilván a Real játékosoké is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!