Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szöltok ahhoz, hogy az AS...

Mit szöltok ahhoz, hogy az AS Roma kiverte a Barcát a BL-ből?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 22:43
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*szóltok
2018. ápr. 10. 22:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Nemtudom,kb mingyárt kidobom a tv-t az utcára. Valami ilyesmit képzelj el.
2018. ápr. 10. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát, az biztos, hogy én az ő tovabbjutásukat tudtam volna legkevésbé elképzelni a sorsolás után. Az első meccs után meg pláne.
2018. ápr. 11. 03:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Haraptak a farkasok...Messiek meg azt hittek "zsebben" van a továbbjutás.
2018. ápr. 11. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:

Az első meccs nagyon nem volt olyan egyértelmű mint az eredmény mutatja. Volt 2 szerencsétlen öngól, egy egyértelmű 11es, amit nem adtak meg a Rómának.

Gondoltam hogy meg fog égni a Barca idegenben, a Róma az egyetlen csapat aki a BL-ben hazai pályán nulla gólt kapott. Sokan azt mondják kis csapat, pedig bárkit képesek gólokkal verni, nem állnak be soha bekkelni.

2018. ápr. 12. 01:48
 6/16 Király Péter 1 ***** válasza:
Benne volt szerintem lehet furán olvassátok, tegnap is Juventusnak éreztem, de a bíró ugye.. Sajnálom barcát, de megérdemelten ment tovább a Roma, kényelmesen játszottak rá ülve három gólos előnyre.
2018. ápr. 12. 09:34
 7/16 anonim ***** válasza:
#5: Ez mind igaz, de azért nem sűrűn lőnek 3 gólt még hazai pályán sem, a Barcelona meg még ritkábban kap. Szóval, azért ehhez nagyon kellett, hogy a Barcelona, nagyjából most játszott a legrosszabbul az idényben.
2018. ápr. 12. 14:32
 8/16 anonim ***** válasza:
7# az első meccs eredménye elaltatta a barcát. A Rómát meg feltüzelte a 2 szerencsétlen öngól, bizonyítani akartak. Hittek benne. Bejött.
2018. ápr. 12. 23:46
 9/16 anonim ***** válasza:
#8: Ez mondjuk, tény. Messiék meg, talán még 2 gólos Roma vezetésnél sem hitték el, hogy baj lehet. Vagy ha el is hitték, nem tudtak "váltani".
2018. ápr. 13. 00:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Mindenesetre megérdemelten ment tovább a Róma. Sőt, volt egy kis ellenszél is a bírótól az első meccsen.

Nem úgy mint a Real a Juve ellen.

2018. ápr. 13. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!