Miért nem ilyen a testnevelés óra?
Sose tudtam sokat futni, nem is szeretem, mégis ha kosárlabdázok akár 45 percet képes vagyok szaladgálni a pályán :)
és többen említették hogy ezt ők is jobban szeretik, akkor miért nem ilyen a tesi óra?
Nagyon unalmas a cooper futás stb, miért nem lehet helyette labdajátékokat játszani, ami megmozgatja a fiatalokat és még élvezik is?
Mert a sok lusta dög akkor a pálya szélén csücsülne és kivenné magadat a sport alol ,ha futatunk akkor lássuk hogy mindneki lefussa azt és nem leszel hájas...
Egy torna tanár
Mi nem szoktunk futni, mindig röpizünk vagy kosarazunk, meg vannak ilyen év eleji meg év végi felmérések( rúdmászás, hasizom,60 m futás) de ezeket ált. megcsináljuk óra elején, aztán mehetünk játszani :) Hozzáteszem, nekünk egy nagyon aranyos tornatanárnőhoz van szerencsénk :)
Egy felvidéki gimnazista
ha tényleg minden órán csak futottatok akkor a tanárnál van valami gond XD
de egyébként azért vannak a felmérések mert neki 1-2t muszáj megcsinálnia (asszem oktatási minisztérium adja ki ezeket a feladatokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!