Hogyan szerezhetnék testnevelés felmentést?
Figyelt kérdés
Üdv! A kérdésem annyi lenne, hogy hogyan szerezhetnék testnevelés felmentést? Ugyanis az órán nem csinálunk semmit. Teljesen feleslegesnek látom így az órát, annak sem látom értelmét hogy bemenjek az órára ha már nem csinálunk semmit. Tehát, hogy szerezhetek testnevelés felmentést?2011. jan. 18. 16:57
1/1 anonim válasza:
Vagy lefizetsz egy orvost vagy orvos ismerőstől.
Én anno egy reumatológushoz mentem (magánrendelőbe). Elmondtam, hogy nem akarok tesire járni, mert nálunk nem is a suliban volt, hanem utazni kellett + egy bunkó volt a tesitanár. Írt egy szöveget, hogy gerincproblémám van, így fel vagyok mentve. És, hogy ajánlott úszásra, gyógytornára járni. Kb. ez volt a lényege. Kifizettem a vizit díjat, ami olyan 5-6 ezer volt és ennyi. Nekem megérte.
Persze, biztos van olyan doki, akinek nem fér bele az erkölcsi rendjébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!