Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi oldaná meg a problémám?

Mi oldaná meg a problémám?

Figyelt kérdés

Bal lábas vagyok, természetesen abba van a több erőm is.De 14 vagyok,2 éve kezdtem újra focizni,és mindig a jobb lábammal végeztem mindenféle gyakorlatot.A helyi klubban ez elég nagy akadály, érnek emiatt cseszegetések is,hogy a jobb-ban nincs annyi erő.De azzal szorítom le a labdát,azzal (is) passzolok,azzal ívelek stb.

HA a bal lábammal akarok leszorítani,kishíján orra esek.Mi oldaná meg a problémám?Nem feltétlen szeretnék mostantól bal lábbal focizni..

2010. máj. 31. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
gyakorolj ballal. állj meg egy fallal szembe és passzold ballal a labdát neki, először egészen közelről, majd fokozatosan növeld a távot.
2010. máj. 31. 15:13
 2/3 anonim válasza:

Úgy gondolom, hogy nem kellett volna rászoknod a jobb lábadra...

Kapsz egy jobb oldali posztot és akkor máris meg lett volna oldva a bal lábad...

Miért nem hagytad a jobbat úgy ahogy volt ?

(én is bal lábas vagyok, megkaptam a jobb szélső posztot és teljesen elvoltam vele, a jobbat csak ütemváltásokra, passzokra és egyszer-kétszer lőni használtam)

2010. jún. 2. 21:21
 3/3 anonim válasza:

emmiatt cseszegetnek?

na akkor nem csodálkozom, hogy itt tart a magyar futball ahol tart!

ez tényleg ennyire lényeges lenne, mikor különböző lábú futballisták rohangálnak a világ összes pályáján?

2010. aug. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!