Mi oldaná meg a problémám? :s fog. Gátló?
az a baj hogy nagyon nő a szőröm de mindenhol és nagyon sok meg sötét.mindig gyantázom.szerintem az nem megoldás hogy kiszőkítem.de olyan helyen is nő ahol másoknak nem vagy alig.
nagyonnn zavar:s
a válaszaitokat előre is köszönöm 17/L
A fogamzásgátló még erőteljesebb szőrösödést okoz, ha amúgyis hajlamos vagy rá. Mivel tele van plusz hormonnal, amit még bejuttatnál a szervezetedbe a saját hormonjaidhoz.
Inkább gyantáztasd, mert ha egyszer babát vállalsz, még ennél is jobban fogsz szőrösödni. Ezt nem elkeserítés képpen mondom. Sajnos tapasztalat.
6hetes baba anyucija
lehetséges, hogy valami hormonális probléma áll a dolog hátterében. szerintem előbb vizsgáltasd ki magadat, hogy mi okozza (mellékvese hormon-probl. is lehet).
Menj el a házi orvosodhoz.
De a fogamzásgátlót csak a legszükségesebb esetben, mert annak is olyan mellékhatásai vannak, hogy csak na.....
Masszív hirzutizmus jól reagál a Cypromix bevont tablettára. ez egy hormontabletta, melynek a mellékhatása a fogamzásgátlás . 6-12 hónap rendszeres szedést követően eredményes.
De ez nem ilyen egyszerű kérdés. Feltétlenül szakorvosi vizsgálatra van szükség. Ő majd dönt a therápiáról.
Korod miatt elképzelhető, hogy kezdetnek mással próbálkozni érdemes.
Szia!Szerintem valamilyen kezelés,vagy akár a fogamzásgátló is segíthet ebben,viszont attól,hogyha leszőkítenéd,nem változna semmi,akkor is ott lenne ugyanakkora mennyiségben.
Szerintem vagy fog.gátló,vagy valami más lenne a megoldás!
Remélem megoldódik a gondod majd,és segíthettem!
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!