Ha most elkezdem 15 évesen akkor már túl késő?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves fiu vagyok és arra lennék kiváncsi hogy túl késön keztem e el a kosarazást vagyis kezdeném el?
És tudnátok ajánlajni budapesten egy ilyen sport eggyesületet ahol eltudnám kezdeni a kosarazást?
Olyan eggyesület lenne jo ahol kb.korom beli gyerekek vannak. 175 cm-vagyok és 60 kg. válszotokat köszönöm sokat segitenétek.
Üdv
2010. máj. 28. 23:11
1/4 anonim válasza:
Soha nem késő elkezdeni. Sajnos egyesületet nem tudok ajánlani, de ha körülnézel a neten biztos találsz.
A magaságod meg a súlyod pedig abba számít, hohy milyen poszton játszol.(Én pl. 156cm-es, 48kg-os lány vagyok és irányítóként játszok már 11 éve.)
Személyes megjegyzés: nagyon jó sportot választottál.Én amióta elkezdtem játszani, szerelmes vagyok a kosárba.
17/L
2/4 anonim válasza:
Nem késő, de ilyen testalkattal irányítónak tudlak elképzelni. Ha jól megy a labdavezetés és a középtávoli dobások akkor érdemes elkezdened.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.Ugyan már kiskoromtól nagyon szerettem a kosarat de csak hobbi szinten üztem és aztán abba is hagytam mert kevés időm maradt rá.
2010. máj. 29. 14:31
4/4 A kérdező kommentje:
Léci még azért küldjetek válaszokat érdekel mások véleménye is:) köszönöm
2010. máj. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!