Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy szurkoljak a holnapi...

Hogy szurkoljak a holnapi meccsen úgy a Portugáloknak, hogy a barátaim ne vegyék észre?

Figyelt kérdés

Együtt fogjuk nézni a meccset, egy kocsmában. Ők a Magyaroknak szurkolnak, de én viszont tudom, hogy Ronaldo egyedül többet ér, mint a magyar válogatott, és amúgy is csak véletlenül jutottak ki tavaly az eb-re, Ronaldó pedig nem véletlenül lett világbajnok. Szerintem inkább a kórházakra kellene költeni, és nem pedig stadionokat építeni.

Ha magyar mezben leszek (a többiek is abban lesznek), de real madridos zoknit és alsónadrágot veszek fel alulra (Ronaldo miatt), és azt senki nem fogja látni, úgy jó szerintetek? Sajnos portugálos ruháim nincsenek.

A portugál góloknál pedig úgy fogok csinálni, mintha ideges lennék, de valójában örülök. Magyar góloktól nem tartok, mert úgy sem rúgunk, tavaly is csak azért lett döntetlen, mert a Portugálok taktikáztak.

Nem akarom, hogy a barátaim cinkeljenek, mert ők a trollfocit bújják, és nem értik meg, hogy CR7 mire képes.

2017. szept. 2. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Mond meg a barátaidnak hogy copják le a Magyarok facát mert úgy is elmegy a mix ha rájuk teszek.
2017. szept. 3. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

Remélem a barátaid jól berúgnak és elvernek téged a fenébe! :D

érdekes módon gondolom a tavaly nyáron ilyen hével a magyarok pimpilimpijét szopkodtad...

én is Real Madrid drukker vagyok, és gyanítóm régebb óta mint te, és mégis a magyaroknak szurkolok, mert magyar vagyok, és a Real Madrid sem egyenlő Cristiano Ronaldoval.

A tízes válaszolóval meg egyet értek... az ilyen idiótáktól nem csak a netet, hanem még a vizet is el kéne zárni.

2017. szept. 3. 13:32
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
*gyanítom
2017. szept. 3. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
A gázt meg megnyitni :D
2017. szept. 3. 13:34
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
jó erős fokozatra :D
2017. szept. 3. 13:39
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha fiu vagy csak egyszeruen mond nekik hogy meleg vagy ha lany akkor pedig else menj!:D Valaki screenelje mar le es kuldje el trollfociba :,DDDDDDD
2017. szept. 3. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem, vállald fel, hogy te a portugálomnak szurkolsz, legfeljebb a barátaidmás szemmel néznek rád ezután. Mondjuk, az, hogy szerinted "Ronaldo pedig nem véletlenül lett világbajnok" , sokat elárul rólad...
2017. szept. 3. 20:58
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Ki szeretnél kerülni Trollfocira, azért írtad ezt most ki... :))
2017. szept. 4. 14:39
 19/20 anonim ***** válasza:
93%
CR nem lett még világbajnok ,és lehet sosem lesz..
2017. szept. 4. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:
92%
Menjél táborozni
2017. szept. 6. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!