Hogy szurkoljak a holnapi meccsen úgy a Portugáloknak, hogy a barátaim ne vegyék észre?
Együtt fogjuk nézni a meccset, egy kocsmában. Ők a Magyaroknak szurkolnak, de én viszont tudom, hogy Ronaldo egyedül többet ér, mint a magyar válogatott, és amúgy is csak véletlenül jutottak ki tavaly az eb-re, Ronaldó pedig nem véletlenül lett világbajnok. Szerintem inkább a kórházakra kellene költeni, és nem pedig stadionokat építeni.
Ha magyar mezben leszek (a többiek is abban lesznek), de real madridos zoknit és alsónadrágot veszek fel alulra (Ronaldo miatt), és azt senki nem fogja látni, úgy jó szerintetek? Sajnos portugálos ruháim nincsenek.
A portugál góloknál pedig úgy fogok csinálni, mintha ideges lennék, de valójában örülök. Magyar góloktól nem tartok, mert úgy sem rúgunk, tavaly is csak azért lett döntetlen, mert a Portugálok taktikáztak.
Nem akarom, hogy a barátaim cinkeljenek, mert ők a trollfocit bújják, és nem értik meg, hogy CR7 mire képes.
ma 19:40
Egymás utáni döntetlenek sorozata sem méltó c ronaldohoz,tehát nem tudom mire verte magát az eb végén csórikám.
,,Ők a Magyaroknak szurkolnak, de én viszont tudom, hogy Ronaldo egyedül többet ér, mint a magyar válogatott, és amúgy is csak véletlenül jutottak ki tavaly az eb-re, Ronaldó pedig nem véletlenül lett világbajnok"
Ja, szóval Ronaldo szintekkel jobb mint a teljes magyar válogatott, és te ezért szereted őt.
Ezt hívják divatdrukkerségnek.
Fogadok, hogy egy maximum 13-14 éves lány vagy (az írásod alapján)
És, hogy nemhogy a magyarból, de még a portugál válogatottból sem tudnál felsorolni ÖT játékost.
(Transfermarkt nem ér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!