Kinek szurkoljak? Real Madrid van Inter Milan?
Igy már régen rossz:D Nem azért szurkolunk egy csapanak mert épp az áll jól a BL-ben.
Magyar létedre miért a spanyol csapatoknak szurkolsz?Nem inkább magyarokat kéne elönybe részesitened?Tudod mit?! Fiatal vagy és gyerek,inkább megyek le edzeni.hello.
Ha azért tetszene egy csapat, mert jól áll a BL-ben, akkor kérdés nélkül a Real választanám ugyebár.
Az Inter évek óta a béka segge alatt van, de mégis szimpatikusak.
Az van, hogy mind a két csapatot kedvelem ilyen-olyan okok miatt.
Ezért kértem véleményeket, hogy hátha valamelyik egy kicsit jobban megtetszik.
Magyarországon van foci?
Hát én még nem láttam focit magyarországon...
Mindig annak szurkolj,aki éppenséggel a legerősebb,ha idén a Real akkor legyél idén realos majd ha jövőre a Bayern elveri a realt akkor bayernes .
Így swagyolo leszel.
Ez akarja magát szurkolónak nevezni...?
Szégyen.... Sok foteldrukker...
Na akkor a sok nagyokos mondja már meg nekem, hogy ők hogyan kezdte el szurkolni egy csapatnak??????!!!!!!
Hogy máshogy lehet, ha nem úgy, hogy van egy csapat, szimpatikusak, nézed a játékukat és azt veszed észre, hogy szorítasz a győzelmükért. Ennyi, de valahol el kell kezdeni!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!