Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Barcások! Mi a véleményetek...

Barcások! Mi a véleményetek Jesper Cillessen szerződtetéséről és eddigi teljesítményéről?

Figyelt kérdés
Szerintetek jobb mint ter Stegen és ki fogja e szorítani a kezdőből?

2017. aug. 4. 15:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nézd meg a 2015-ös Barca vs Bayern meccseket... és most azzal jönnél hogy csak ott volt jó meg azon az 1 el-classico-n... 16-ban nem annyira néztem minden meccset nem tudom melyek voltak legszebb védései.. 17-ben az el-clasico.. Psg elleni visszavágó, vagy a Man.city elleni meccs
2017. szept. 2. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
amúgy te fiú vagy vagy lány?
2017. szept. 2. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:

ennek a vitának semmi értelme mert úgy látom az életben nem tudlak meggyőzni, hiába van igazam :D

btw fiú vagyok

2017. szept. 2. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
engem nem tudsz meggyőzni mikor mindig kitartok amellett amit egyszer mondtam... és én meg lány.. most mondhatod hogy a lányok nem értenek a focihoz... de van olyan lány aki jobban ért a focihoz, mint a fiúk...
2017. szept. 2. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide az, hogy a fiúk jobban értenek-e a focihoz mint a lányok? :'D

Ez nem nem kérdése, hanem tapasztalaté és kis mértékben agyé.

Egyik kedvenc előadómtól idéznék: ,,Ne csak nézz, láss is"

Nyílvánvaló, hogy az "ért" a focihoz, aki évek óta rendszeresen nézi, utánaolvas a dolgoknak, ha te ilyen vagy, és ennek ellenére is jobban elismered Ter Stegent, akkor tényleg nem tudok mit mondani. Nézd meg a magyar, vagy külföldi (ha tudsz angolul) fórumokat, szinte mindenki szidja őt. Én már anno mikor leigazoltuk is inkább Lenot vettem volna meg, mint őt, aki szerintem például sokkal jobb nála. Az igaz, hogy a klasszis kapusok nagy része nem elmozdítható jelenleg, de a fiatalok közül is sok mindenkit lehetett volna hozni a helyére (lásd amit fentebb írtam)

Elismerem, hogy nem egy rossz kapus, elismerem, hogy tényleg jó lábbal is (amikor nem failel egy hatalmasat), de egyszerűen túl sokat potyázik, és nem véd akkorákat, hogy barca szintű legyen.

Mindenesetre ennek a vitának már tényleg de tényleg semmi értelme, úgyhogy lezártam, több kommentre ne számíts.

2017. szept. 2. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
2008 óta követem a focit... és hidd el sok ember véleményét meg lehet változtatni egy egy játékosról... de ezt inkább élőben
2017. szept. 2. 23:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez megint a saját véleményem de a Barca biztosra ment kapusokból és ezért vett még egy klasszist. Nem akart úgy járni mint régebben hogy Valdes lesérült és Pintonak kellett védeni aki bárhol gólt kapott...szóval nem az a szint volt.
2017. szept. 3. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!