Barcások! Mi a véleményetek Jesper Cillessen szerződtetéséről és eddigi teljesítményéről?
ennek a vitának semmi értelme mert úgy látom az életben nem tudlak meggyőzni, hiába van igazam :D
btw fiú vagyok
Hogy jön ide az, hogy a fiúk jobban értenek-e a focihoz mint a lányok? :'D
Ez nem nem kérdése, hanem tapasztalaté és kis mértékben agyé.
Egyik kedvenc előadómtól idéznék: ,,Ne csak nézz, láss is"
Nyílvánvaló, hogy az "ért" a focihoz, aki évek óta rendszeresen nézi, utánaolvas a dolgoknak, ha te ilyen vagy, és ennek ellenére is jobban elismered Ter Stegent, akkor tényleg nem tudok mit mondani. Nézd meg a magyar, vagy külföldi (ha tudsz angolul) fórumokat, szinte mindenki szidja őt. Én már anno mikor leigazoltuk is inkább Lenot vettem volna meg, mint őt, aki szerintem például sokkal jobb nála. Az igaz, hogy a klasszis kapusok nagy része nem elmozdítható jelenleg, de a fiatalok közül is sok mindenkit lehetett volna hozni a helyére (lásd amit fentebb írtam)
Elismerem, hogy nem egy rossz kapus, elismerem, hogy tényleg jó lábbal is (amikor nem failel egy hatalmasat), de egyszerűen túl sokat potyázik, és nem véd akkorákat, hogy barca szintű legyen.
Mindenesetre ennek a vitának már tényleg de tényleg semmi értelme, úgyhogy lezártam, több kommentre ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!