Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ferrari rajongók, mit gondolto...

Ferrari rajongók, mit gondoltok Vettel szerződtetéséről és Alonso távozásáról?

Figyelt kérdés
Nekem mindig úgy tűnt hogy a ferrarisok nem igazàn kedvelik Vettelt, Alonsó miatt.

2014. nov. 25. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Vettel jól tette. Egy csomó mérnök is vele ment. És a Ferrárinál még mindig több pénz van szerintem, hiába nem jött be nekik az előző pár év.

Én nem vagyok mondjuk Ferrari drukker. Vettelnek szurkolok.

Alonso távozásáról nem gondolok semmit. Alonso is tehetséges, de mindezzel együtt pénzéhes és hisztis is. Tehát jó, hogy nem lesz Vettel csapattársa.

2014. nov. 25. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Vettel rajongó vagyok,furcsa lesz az biztos.De szurkolok neki továbbra is még akkor is ha ez az év nem jött neki össze.
2014. nov. 28. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Alonso szerződtetése óta Ferrari szurkoló vagyok.Valahogy nem tudom feldolgozni,hogy Vettel piros overálban lesz.Alonso jól tette,hogy elmegy Maranellóból,bár eleinte nagyon sajnáltam.Remélem a Mclaren-Honda tud neki építeni egy versenyképes autót,mert megérdemli a világbajnoki címet.Az első hozzászólótól,csak annyit kérdeznék,hogy Vettel vagy Alonso a hisztisebb?
2014. dec. 20. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló! Én is épp így vagyok ezzel... :)

Bár én mindig is Ferrari szurkoló voltam..:D

Massat is szerettem. Schumi volt a nagy kedvencem..

Mindig azt mondtam,Vettel sosem mehet a Ferrarihoz,mert az szent..erre mg pont oda megy:(( nem is lettem tiszta "ideg" brr

2014. dec. 24. 13:50
 5/6 anonim válasza:

Hamilton at ment a Mclaren-hondához:annak az esélye hogy a Honda első évében rögtön ütő képes motrot rak össze háát jól fognak menni de nyerni nem fognak valami sokat

vettél át ment a Ferrari-hoz mivel a Ferrarinál manapság teljes át szervezés van vagyis fejlődni fognak de lassan majd 2016 ban talán kuzdhetnek a vb címért de vettel fogja tudni hozni alonso 2014 es teljesítményét. Én mondjuk mindig a Ferrarinak drukkoltam :)

2015. jan. 13. 22:36
 6/6 anonim válasza:
Alonso nem Hamilton el írtam
2015. jan. 13. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!