Mit gondoltok egy boxoló lányról?
Figyelt kérdés
Nem egy péppé vert, lapos orrú lányt kell elképzelni, aki bűzlik mint a 6 napos szemét. 165 centi vagyok, 56 kiló, eléggé izmos, de még a nőiesség keretein belül.2014. okt. 23. 23:49
1/5 anonim válasza:
12 éve boxolok, van a csapatunkban is lány.. teljesen normális kedves aranyos és merész csaj.. ugyanolyan mint egy átlagos csaj csak mellette boxol:) valaki atlétikázik.. mindenki azt csinálja amit szeret
2/5 anonim válasza:
Sajnálom. Mar elkepzeltem egy Kokó szintre gyúrt felszemű réti ogrét.
Amúgy a bokszolok miert lennenek büdösek te gyökér?
3/5 anonim válasza:
én is boxolok, és lány vagyok :) az ökölvívás is egy sport, néha ha új vagyok egy társaságban és kiderül, meglepődnek, mert nem néznék ki belőlem, de ennyi :) szóval én csak annyit gondolok rólad, hogy biztos sok kitartásod van, mert egy ilyen férfias sportban helyt állni nem könnyű :) vagyis nekem ez a tapasztalatom :D
4/5 A kérdező kommentje:
,,Te gyökér"...sugárzik az értelem
2014. okt. 24. 22:32
5/5 anonim válasza:
A kettesnek abszolút igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!