Mi a véleményetek a londoni olimpián szerepelt magyarok teljesítményéről? Főleg a férfi kézilabda magyar válogatottakról?
Úgy egészében véve a magyar olimpiai csapat szereplését hatalmas dicséret illeti.
A férfi kézilabdában most ez a 4. hely nagyon jó. Ha ezután azonban hátradőlnek az illetékesek, és egymás vállát veregetik az eredmény miatt, az nagyon rosszat tenne ennek a sportágnak. Sajnos jelenleg magyar válogatott képtelen a világ négy legjobb csapatával (Horvátország, Franciaország, Spanyolország, Dánia) felvenni ma versenyt, elsősorban mentálisan, itt kellene nagyon sokat javulni. Az olimpiai végeredmény nem tükrözi valósan az erősorrendet a férfi kézilabdában világviszonylatban. A közvetlen élmezőnybe tartozunk, viszont sajnos ott pofozógépek vagyunk. Ha ezen sikerül változtatni, akkor Rioba minimum éremért, de akár aranyért is utazhat a csapat. A kvalifikáció megkezdéséig még két év van, addig kellene egy ütőképes csapatot összegyúrni a tehetséges fiatalokból és a rutinos öregekből. Hogy Mocsaival, vagy nélküle, azt nem tudom, jöhetne egy újabb edző, esetleg külföldi, lehet jót tenne...
Nagyon jók voltak ha Császár Gabi nem sérült volna meg esélyesebbek lettünk volna a bronzéremre!!
De így is büszkék vagyunk rájuk!!
Szerintem nagyon jó teljesítményt nyújtottak az egész Olimpián, az Izland elleni meccset pedig külön kiemelném.. gyönyörűen játszottak akkor a Fiúk.
A bronzmeccset pedig könnyen megnyerhették volna, ha Csaszi nem sérül le, nagyon hiányzott a csapatból és nyilvánvaló volt, hogy az Ő játéka nagyon hiányzott.
Viszont ez a 4. hely szerintem csodálatos. Nemhogy egy ország, hanem még a határon túliak is (mint például én) nagyon büszkék Rájuk! És bár nem Magyarországon élek - de magyarnak vallom magam -, büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok! Már csak azért is, mert ilyen csodálatos sportolóink vannak!! Nagyon szépen helytálltak Londonban és minden elismerésem az Övék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!