Ilyen nagyobb szintű focisták mire használnak edzésen ilyen gumit 2 lábuk közé teszik aztán igy nyujtsák velük a lábukat az mire van?
Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 14:27
1/3 anonim válasza:
Bocs én lány vagyok, nem értek ehhez, de a két lábuk között gumi? Kicsit félreérthető :P 😜😜
2/3 anonim válasza:
Nem gumiszalagot használnak? Azzal nagyon jól lehet erősíteni, karbantartani a láb izmait. Mi is szoktuk edzésen használni, de van hogy sérülésből felépülők is használják, főleg boka és térdsérültek. És hidd el nem csak a nagyobb szintű focisták használják!
Ha nem sikerült eltalálnom, amit keresel, akkor bocsánat a haszontalan válaszért :)
#1 attól még, hogy lány vagy, az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem értesz az ilyen dolgokhoz. (Én is lány vagyok) Valóban lehet félreértelmezni a kérdést, csak nem tudom ez mit segít a kérdezőnek...
3/3 anonim válasza:
Szia
Én focizok és mi mini bandet szoktunk használni bemelegítésre, erősítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!