Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Body Buildereknek abban a...

A Body Buildereknek abban a doppingban amit használnak hogy nagyobb legyen az izomzatuk abban mi van?

Figyelt kérdés
Fehérje, protein vagy mi? Én evéssel szeretném azt bejuttatni hogy erősebb legyek, tudom edzeni is kell rá de z segít hogy gyorsabb legyen!
2009. szept. 25. 11:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a fehérje = protein = fehérje turmix ez NEM dopping...

ami a dopingba van azt NEM tudod kajából bevinni

2009. szept. 25. 13:14
 2/11 anonim ***** válasza:

doppingszer~anabolikus szteroid~tesztoszteron hormon

amire te gondolsz, az a táplálékkiegészítő.

2009. szept. 25. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:

A szteroid az tüneti kezelés, azaz csak addig tart a hatás amíg szeded a szert. Látványos, de nem ajánlott az egészségkockázat miatt. Látszik, hogy aki a hagyományos úton testépít, annak akkor is megmaradnak még az izmai amikor idősebb lesz, míg akik szteroidoztak, azok leengednek és elhájasodnak(lásd Schwarzeneggerből mi lett).

[link]

2009. szept. 25. 13:18
 4/11 A kérdező kommentje:
értem! :D és milyen táplálékkal birom azokat a fehérjéket és proteineket bevinni?
2009. szept. 25. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Voltaképpen tömegnövelőt használhatsz mint kiegészítés, az nem szteroid. A bodybuilder.hu-n rengeteget találsz, vannak leírások, vélemények, webshop.

Diétát is összeállíthatsz magadnak, amivel meg tudod majd növelni a fehérjebeviteled, de csak akkor tedd ha 100%-ban elkötelezed magad a testépítésnek, és nem hagyod abba pár hónap után, akkor ugyanis csak elhízás lesz a vége.

2009. szept. 25. 14:52
 6/11 A kérdező kommentje:
kössz a választ! hát én is kicsit kövér vagyok! de mondjuk nem vagyok alacsony se! 183 cm 89 kg 15/F
2009. szept. 25. 15:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Alapvetően feljebb már mindent leírtatok, csak egyhez len egy hozzáfüznivalóm:

"míg akik szteroidoztak, azok leengednek és elhájasodnak(lásd Schwarzeneneggerből mi lett). "

Nagyon nem kéne őt fikázni. Egyrészt azért, mert nem csak ő szterodizik/ott, hanem MINDEN élsportoló kivétel nélkül, még a sakkozók is (koncentrációjavítók), az atlétákról meg már ne is beszéljünk. Ez az élsport velejárója, egy muszáj!. De mivel mindenki csinálja, így végül ígyis a genetika fog dönteni! És Arnold 7szeres Mr Olimpia, ami a legnagyobb díj a testépítésben, és egy élő legenda. Emellett Kalifornia kormányzója, és mostmár abszolut nem foglalkozik a testével úgy mint régen, ezért eresztett le. Csakhogy közben már olyan dolgokat ért el amiket te vagy én soha sem fogunk!

2009. szept. 25. 16:21
 8/11 A kérdező kommentje:
én nem azt akarom hogy olyan 1 méteres bivepszem legyen hanem csak erősödni de nem doppingal! és nem élsportolni akarok hanem csak itthon edzeni hogy erősödjek! a fehérjét meg gyorsításra használnám!
2009. szept. 25. 16:54
 9/11 A kérdező kommentje:
*bicepszem
2009. szept. 25. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
látom még mindig nem érted. Olvasd el mégegyszer a fenti összes hsz-t akkor lehet felfogod. A fehérje NEM doppingszer. Nem kell mentegetőzni hogy csak erre vagy csak arra használnád, mert tökmindegy mire használod. A fehérje az izmok építőköve, mindenki eszik fehérjét,és mindenkinek kell is ennie. Az hogy fehérje kiegészítő (por) vagy csirkemellből van szinte mindegy, csak azért nem, mert a folyadék formán kevésbé bírja a gyomrod, ezért ha több mint a ~1/3-1/2-e fehérje porból van, akkor hasmenésed lesz.
2009. szept. 26. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!